ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

Πώς προχωράς αφού χάσεις τον άνθρωπο που αγαπάς; Πώς ξαναχτίζεις τη ζωή σου από την αρχή;
Η Λουίζα Κλαρκ δεν είναι πια ένα συνηθισμένη κορίτσι. Ύστερα από τους έξι μήνες που πέρασε με του Γουίλ Τρέινορ, πασχίζει να τα καταφέρει χωρίς αυτόν. Όταν ένα απίστευτο ατύχημα την αναγκάζει να γυρίσει στο πατρικό της και στην οικογένειά της, αισθάνεται ότι είναι ακριβώς πίσω στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε.
Το σώμα της αναρρώνει, αλλά η ψυχή της θέλει βοήθεια. Κι έτσι η Λου καταλήγει σε μια αίθουσα εκκλησίας με τα μέλη μια ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης με τα οποία μοιράζεται σκέψεις, γέλιο και δάκρυα. Εκεί θα γνωρίσει και τον Σαμ Φίλντινγκ, τον νοσοκόμο που την έσωσε, τον μόνο που μπορεί να την καταλάβει. Και τότε θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Γουίλ και θα ανατρέψει τα σχέδιά της, οδηγώντας τη σ’ ένα διαφορετικό μέλλον…
Η συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, ένα μυθιστόρημα που θα σας κάνει να γελάσετε, να κλάψετε και να απολαύσετε κάθε σελίδα, κάθε στιγμή.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Περισσότερες Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης 7 Απρ 2016
Θεματική Κατηγορία Κοινωνικό, Αισθηματικό
Σειρά Ξένη λογοτεχνία
Είδος Μυθιστόρημα
Ηλικία 18+
Σελίδες 448
Αρ. Ανατύπωσης 12
Μεταφραστής Χρύσα Μπανιά
ISBN 978-618-01-1507-9
Κωδικός 17731
Σχήμα (πλάτος x ύψος) 14 x 21 cm
Βάρος 0.568 kgr
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
book_prizes_icon
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
  • 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως
  • Μεταφρασμένο σε 22 γλώσσες
printed_book_image Έντυπο Βιβλίο
Κανονική Τιμή 18,80 € Ειδική Τιμή 16,92 €
Κερδίζεις 16 πόντους
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση συνήθως σε 2-3 εργάσιμες. Δυνατότητα παραλαβής από BOX NOW locker.
Κριτικές αναγνωστών (72)
γράψε την κριτική σου
Γράψτε τη Δική σου Αξιολόγηση

Κάθε κριτική σου μετράει!

Πες μας τη γνώμη σου για το προϊόν και κέρδισε 2 πόντους!

Κάνε σύνδεση ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να στείλεις την κριτική σου και να συλλέξεις τους πόντους σου.

Όροι χρήσης κριτικών
author_image
Συγγραφέας

Η ΤΖΟΤΖΟ ΜΟΪΣ γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Αφού έκανε διάφορες δουλειές, όπως δακτυλογράφος του συστήματος Μπράιγ, σπούδασε στο Royal Holloway and Bedford New College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 1992 παρακολούθησε σεμινάριο δημοσιογραφίας στο City University με υποτροφία της εφημερίδας The Independent, για την οποία εργάστηκε δέκα χρόνια ως βοηθός συντάκτη και ως ανταποκρίτρια σε θέματα πολιτισμού. Από το 2002, όταν εκδόθηκε το πρώτο μυθιστόρημά της, ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ, ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ και ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ. Το παγκόσμιο μπεστ σέλερ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ έχει πουλήσει περισσότερα από 14 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο.

Δες το video interviews_image
Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps