ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ - ΝΕΟ

Σχεδόν σε κάθε σπιτικό μάγων της χώρας μας υπάρχει και ένα αντίγραφο του βιβλίου ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. Τώρα, και οι Μαγκλ έχουν πλέον την ευκαιρία να ανακαλύψουν πού ζει το Πεντάποδο, τι τρώει το Πάφσκιν και γιατί δεν είναι σοφό να αφήνουμε γάλα στη βεράντα για το Ναρλ.

Τα έσοδα από τα πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Comic Relief και στο διεθνές φιλανθρωπικό ίδρυμα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ Lumos, το οποίο θα κάνει μαγικά ανώτερα από τις δυνάμεις οποιουδήποτε μάγου. Αν, πάντως, θεωρείτε ότι αυτός δεν είναι επαρκής λόγος για να αποχωριστείτε τα πολύτιμα χρήματά σας, τότε κι εγώ ελπίζω οι περαστικοί μάγοι να είναι πιο συμπονετικοί από εσάς στην περίπτωση που δουν ένα Μάντικορ να σας κυνηγάει.

Άλμπους Ντάμπλντορ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Περισσότερες Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης 25 Μαΐ 2017
Θεματική Κατηγορία Φαντασία
Σειρά Πυξίδα (για εφήβους και ενήλικες)
Όνομα σειράς Χάρι Πότερ
Είδος Μυθιστόρημα
Ηλικία 14+
Σελίδες 144
Αρ. Ανατύπωσης 10
Μεταφραστής ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ TATIANA
ISBN 978-618-01-2181-0
Κωδικός 19987
Σχήμα (πλάτος x ύψος) 14 x 21 cm
Βάρος 0.210 kgr
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
printed_book_image Έντυπο Βιβλίο
Κανονική Τιμή 9,90 € Ειδική Τιμή 7,43 €
Κερδίζεις 7 πόντους
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση συνήθως σε 2-3 εργάσιμες. Δυνατότητα παραλαβής από BOX NOW locker.
Κριτικές αναγνωστών (43)
γράψε την κριτική σου
Γράψτε τη Δική σου Αξιολόγηση

Κάθε κριτική σου μετράει!

Πες μας τη γνώμη σου για το προϊόν και κέρδισε 2 πόντους!

Κάνε σύνδεση ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να στείλεις την κριτική σου και να συλλέξεις τους πόντους σου.

Όροι χρήσης κριτικών
author_image
Συγγραφέας
Η ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ είναι η συγγραφέας της πολυβραβευμένης σειράς περιπετειών µε ήρωα τον Χάρι Πότερ, η οποία αποτελείται από εφτά βιβλία, που έχουν πουλήσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν μεταφραστεί σε 79 γλώσσες και έχουν γυριστεί 8 κινηματογραφικές ταινίες από τη Warner Bros. µε τεράστια επιτυχία. Έχει γράψει επίσης τρία συνοδευτικά βιβλία της σειράς, τα δικαιώματα των οποίων διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα ΤΟ ΚΟΥΙΝΤΙΤΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ (τα έσοδα και των δύο τίτλων διατίθενται υπέρ του φιλανθρωπικού ιδρύματος Comic Relief), καθώς και το ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΟΥ (τα έσοδα διατίθενται υπέρ του δικού της φιλανθρωπικού ιδρύµατος Lumos). Ο ιστότοπος και το ηλεκτρονικό κατάστηµα Pottermore, δικής της ιδιοκτησίας, αποτελούν τον ψηφιακό κόµβο του Κόσµου της Μαγείας. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ συνεργάστηκε µε τον συγγραφέα Τζακ Θορν και τον σκηνοθέτη Τζον Τίφανι στη θεατρική παραγωγή Ο Χάρι Πότερ και το Καταραµένο Παιδί – Μέρη Ένα και Δύο, που έκανε πρεμιέρα στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου το 2016. Επίσης, έχει γράψει το μυθιστόρημα για ενηλίκους ΕΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, καθώς και, µε το ψευδώνυµο Ρόµπερτ Γκάλµπρεϊθ, τα τρία βιβλία της αστυνοµικής σειράς µε ήρωα τον Κόρµοραν Στράικ, τα οποία πρόκειται να διασκευαστούν και να προβληθούν από το BBC. Το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ είναι το πρώτο κινηµατογραφικό σενάριο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps