Η ΝΤΑΝΤΑ ΜΟΥ

Τι συμβαίνει όταν ο μπαμπάς δουλεύει σκληρά και λείπει για μέρες; Και όταν η μαμά επιστρέφει τόσο αργά που έχω ήδη φορέσει τις πιτζάμες μου;
Μα φυσικά υπάρχει η νταντά μου, η Νόρα. Μαζί κάνουμε τα πάντα. Τρώμε, παίζουμε, γελάμε. Την αγαπώ πολύ! Mια μέρα όμως η Νόρα πρέπει να φύγει, και τότε όλα αλλάζουν. Όσο κι αν στενοχωριέμαι, όσο κι αν κλαίω, τα πράγματα δε γίνονται όπως πριν. Μέχρι που ο ταχυδρόμος μού φέρνει ένα γράμμα. Και τότε καταλαβαίνω. Έτσι απλά.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Περισσότερες Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης 28 Φεβ 2013
Θεματική Κατηγορία Ανθρώπινες σχέσεις
Σειρά Μπανάνα (2-4 ετών)
Τύπος Μυθιστόρημα
Ηλικία 3-4,5-6
Σελίδες 40
Αρ. Ανατύπωσης 1
Illustrator Τίκκου Φωτεινή
ISBN 978-618-01-0154-6
Κωδικός 12253
Σχήμα (πλάτος x ύψος) 14 x 21 cm
Βάρος 0.087 kgr
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
ISBN e-book 978-618-01-0155-3
Κωδικός e-book 12653
E-book format PDF
  • image_AGE
    ΗΛΙΚΙΑ
    3-6
printed_book_image Έντυπο Βιβλίο
Τιμή: 4,95 € Τιμή έκδοσης: 5,50 €
Κερδίζεις 4 πόντους
Περιορισμένο απόθεμα
Παράδοση συνήθως σε 2-5 εργάσιμες. Δυνατότητα παραλαβής από BOX NOW locker.
E-book
Τιμή: 3,99 € Τιμή έκδοσης: 4,43 €
ΑΓΟΡΑ E-BOOK

Επίλεξε κατάστημα

(ePUB)

Άμεσα διαθέσιμο

Δες οδηγίες για την εγκατάσταση ebooks
Κριτικές (4)
γράψε την κριτική σου
Γράψτε τη Δική σου Αξιολόγηση

Κάθε κριτική σου μετράει!

Πες μας τη γνώμη σου για το προϊόν και κέρδισε 2 πόντους!

Κάνε σύνδεση ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να στείλεις την κριτική σου και να συλλέξεις τους πόντους σου.

Όροι χρήσης κριτικών
author_image
Συγγραφέας

Η Ιωάννα Μπαμπέτα από μικρή αγαπούσε να πηγαίνει στη θάλασσα. Σε εκείνες τις βόλτες οι περιπέτειες ήταν πολλές. Άλλοτε φανταστικές κι άλλοτε αληθινές. Όταν επέστρεφε στο σπίτι, έτρωγε ένα κομμάτι σοκολάτα και καθόταν να γράψει σε ένα τετράδιο για όλα αυτά που είχε ζήσει και είχε σκεφτεί.
Τα χρόνια πέρασαν. Σπούδασε, δούλεψε, παντρεύτηκε κι έγινε μαμά δύο φορές. Συνέχισε όμως να πηγαίνει στη θάλασσα, να ζει περιπέτειες πραγματικές και φανταστικές, να τρώει ένα κομμάτι σοκολάτα (κάποιες φορές περισσότερα από ένα) και να γράφει, στον υπολογιστή πλέον, για όλα αυτά που έχει δει, έχει ακούσει αλλά και για εκείνα που απλώς έχει σκεφτεί. Πολλές από αυτές τις ιστορίες έγιναν βιβλία.
Κι έτσι ονειρεύεται να συνεχίσει. Θάλασσα, περιπέτειες, βιβλία και φυσικά σοκολάτες!

Copyright © 2026 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps