truck
Free shipping to Greece, for orders over €20
guarantee
Reader Satisfaction Guarantee
call
Order Online at 210 28 04 800

ΜΟΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

When you love pastries and baking, you can’t help but to love chocolate! When you want your chocolate creations to really release all of the chocolate aroma and taste in the best way possible, then the best thing you can do is to learn all of the secrets of chocolate from the best professionals in the world! The ones that create the best chocolates in the whole world!
It was this train of thought that led us to plan a trip to Switzerland, which took place in June 2016. We went to a very small town called Vevey, where the head offices of Nestlé are located, right on the shores of Lake Geneva.
Our goal was to learn as much as possible about chocolate so that I could create the best book I could about baking with chocolate. A book so rich and chocolatey in flavor, that you will be tempted to bite into it before you even start to make the recipes!  
This book is as enjoyable and special as the taste of really good quality chocolate. A unique publication with the combined talents of Greek chef Akis Petretzikis and the quality of Nestlé Dessert’s chocolate couverture. It is dedicated to chocolate and to all chocolate lovers that know how to enjoy it!
In the book you will find tips, secrets, advice, information and over 35 fabulous recipes that will help with all of your pastry making and baking skills soar to new heights and fill your kitchen with the richest most irresistible chocolate aroma!
 «In this book the flavor and aroma of chocolate start to emanate from the turning of the first page… Chocolate is a passion for me.. an inspiration… a mood for creation. Nestlé Dessert chocolate couvertures have the exact quality and variety that I need to ensure that my recipes turn out exactly how I want them: unique, delicious and fully and completely enjoyable from the first bite to the last…».
READ MORE READ LESS
More Information
Publication date Jun 24, 2021
Thematic Category Cookbooks
Series Cookbooks - Nutrition
Type Cook books
Age 18+
Pages 160
ISBN 978-618-01-4018-7
SKU 25690
Dimensions (width x height) 17.5 x 22 cm
Weight 0.550 kgr
Binding Σκληρό εξώφυλλο
printed_book_image Printed Book
Regular Price 24.40€ Special Price 21.96€
You earn 21 points
Available
Usually dispatched within 48 hours.

Free shipping

Reader Reviews
write your review
Write Your Own Review

Every review counts!

Tell us what you think about the product and earn 2 points!!

Log in or create an account to send your review and collect your points.

Terms of Use for Reviews
author_image
The Author
Γεννημένος στις 4 Μαρτίου, ο Άκης Πετρετζίκης μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, δουλεύοντας στην οικογενειακή επιχείρηση από τα δεκαέξι χρόνια του. Στα δεκαοκτώ του αποφάσισε να εγκαταλείψει την πόλη όπου μεγάλωσε για να κατεβεί στην Αθήνα και να σπουδάσει λογιστική. Από εκείνη ακριβώς τη στιγμή συνειδητοποίησε ότι η πραγματική του αγάπη βρισκόταν στη γεύση των φρέσκων φρούτων, στις μυρωδιές των μεσογειακών μπαχαρικών και στους ήχους των ακονισμένων μαχαιριών. Ήταν εκείνη η στιγμή που αποφάσισε να σπουδάσει παράλληλα σεφ, στη σχολή μαγειρικής Le Monde. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του (ολοκλήρωσε και τη λογιστική!), εργάστηκε σε πληθώρα εστιατορίων και ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα, μέχρι που αναχώρησε για την Αγγλία, με σκοπό να εξερευνήσει τη διεθνή κουζίνα. Η πενταετής παραμονή του στην Αγγλία ήταν το μεγαλύτερο μαγειρικό «σχολείο» για τον Άκη, μια και είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με διάσημους, βραβευμένους σεφ. Η τελευταία του στάση ήταν το φημισμένο ξενοδοχείο The Goring. Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα, όχι για κάποια επαγγελματική ευκαιρία, όπως πολύς κόσμος θα σκεφτόταν, αλλά για να λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του MEGA Master Chef. Έξι μήνες αργότερα, χωρίς καμία αμφιβολία, αναδείχθηκε ο πρώτος Έλληνας Master Chef κερδίζοντας τον διαγωνισμό. Σήμερα ο Άκης αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της τηλεόρασης. Κάθε μέρα, για τα τελευταία πέντε χρόνια, μαγειρεύει σε τηλεοπτικές εκπομπές. Πιο συγκεκριμένα, μαγειρεύει στην καθημερινή του εκπομπή στο MEGA Κάν’ το όπως ο Άκης, καθώς και στην εβδομαδιαία εκπομπή Ιστορίες από τη Λίστα. Παράλληλα, ο κόσμος τον απολαμβάνει στη διαδικτυακή του εκπομπή Kitchen Lab. Ο Άκης είναι γνωστός για την ευκολία που έχει να συνδυάζει απλά καθημερινά υλικά και να ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές, γρήγορες και οικονομικές. Επίσης, είναι ένας διακεκριμένος σεφ, παρασκευάζοντας υψηλού επιπέδου γαστρονομία. Άλλωστε πληθώρα πολυεθνικών επιχειρήσεων τον επιλέγουν ως κύριο πρεσβευτή των προϊόντων τους.Μέσα στο 2014, ο Άκης ξεκίνησε να εκδίδει μηνιαία περιοδικά ενώ εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής, με τίτλο Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις.
Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps