call
Τηλέφωνο παραγγελιών 800 11 64 64 64

ΓΛΥΚΑ & ΥΓΙΕΙΝΑ

Τι θα έλεγες να μάθαινες να δημιουργείς ξεχωριστά γλυκά χωρίς προσθήκη επεξεργασμένης ζάχαρης; Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψεις ότι είναι πιο εύκολο από ό,τι πίστευες και θα βρεις 31 απολαυστικές, γλυκές και υγιεινές συνταγές μαζί με τις θερμίδες τους! Από μπάρες και μπισκότα, που θα έχεις μαζί σου στη δουλειά ή στο ταξίδι, μέχρι την τούρτα που θα φτιάξεις για το παιδικό πάρτι! Όλα φτιαγμένα με υλικά που δε θα σε δυσκολέψουν!
Οι θερμίδες των συνταγών έχουν μελετηθεί από τη Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, B.Sc., M.Sc.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Περισσότερες Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης 5 Δεκ 2019
Θεματική Κατηγορία Μαγειρική
Σειρά Μαγειρική - Διατροφή
Ηλικία 18+
Σελίδες 96
ISBN 978-618-01-3195-6
Κωδικός 23199
Σχήμα (πλάτος x ύψος) 20 x 20 cm
Βάρος 0.500 kgr
Βιβλιοδεσία ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ
ISBN e-book 978-618-01-3196-3
Κωδικός e-book 23200
printed_book_image Έντυπο Βιβλίο
Κανονική Τιμή 15,50 € Ειδική Τιμή 13,95 €
Κερδίζεις 13 πόντους
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση συνήθως σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
E-book
Κανονική Τιμή 13,32 € Ειδική Τιμή 11,99 €
ΑΓΟΡΑ E-BOOK

Επιλέξτε κατάστημα

Άμεση παράδοση

Δες οδηγίες για την εγκατάσταση ebooks
Κριτικές αναγνωστών (2)
γράψε την κριτική σου
Γράψτε τη Δική σου Αξιολόγηση

Κάθε κριτική σου μετράει!

Πες μας τη γνώμη σου για το προϊόν και κέρδισε 2 πόντους!

Κάνε σύνδεση ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να στείλεις την κριτική σου και να συλλέξεις τους πόντους σου.

Όροι χρήσης κριτικών
Τύπος-Συνεντεύξεις interviews_image
  1. Η Αθηνά Πάνου του Bliss Buzz μας μιλά για το νέο της βιβλίο ζαχαροπλαστικής
    Καλλιόπη Αναγνωστή / www.madamegateaux.gr
    25/06/2020
author_image
Συγγραφέας
Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΟΥ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι πολιτικός µηχανικός µε µεταπτυχιακές σπουδές στα περιβαλλοντικά και στα παιδαγωγικά. Η αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική την οδήγησε το 2009 να αρχίσει να γράφει το δικό της food blog (www.sugarbuzz.gr), στο οποίο παρουσιάζει ως επί το πλείστον συνταγές γλυκών, και να παρακολουθεί σεµινάρια ζαχαροπλαστικής και φωτογραφίας. Κέρδισε το 2ο βραβείο στον διαγωνισµό µαγειρικής του ελληνικού περιοδικού Olive το 2010. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ εκδόθηκε το 2012 το πρώτο της βιβλίο, το Cupcakes, και το 2013 το δεύτερο βιβλίο της, το Cookies το οποίο ήταν στην βραχεία λίστα της κατηγορίας του στα Βραβεία Βιβλίου Public 2014. Πραγματοποιεί σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, έχει συνεργαστεί με το περιοδικό Καλά Μαγειρέματα με τον Βαγγέλη Δρίσκα, επιμελείται συνταγές και φωτογραφίζει για το περιοδικό Έτσι Απλά, ενώ διατηρεί εβδομαδιαίο food blog στο δημοφιλές γυναικείο site MissBloom.gr.
Copyright © 2019 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps