call
Τηλέφωνο παραγγελιών 800 11 64 64 64

Λέσχη Ανάγνωσης των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Με πολλή χαρά σάς ενημερώνουμε ότι ξεκινάει ο νέος κύκλος συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης των Εκδόσεων Ψυχογιός, την οποία θα συντονίζει η συγγραφέας Τέσυ Μπάιλα και θα έχει θέμα το ελληνικό ιστορικό μυθιστόρημα.

 

Ο κύκλος ξεκινάει τον Οκτώβριο και τελειώνει τον Ιανουάριο 2019.

 

Στις έξι προγραμματισμένες συναντήσεις, διάρκειας μιάμισης ώρας η καθεμία, θα συζητηθούν οι παρακάτω τίτλοι:

 

1. Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, Στέφανος Δάνδολος

2. Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, Θοδωρής Παπαθεοδώρου

3. Τετάρτη 28 Νοεμβρίου ΓΙΝΑΤΙ, Γιάννης Καλπούζος

4. Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου ΑΘΗΝΑ - ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΜΟΡΦΗ..., Κώστας Καρακάσης

5. Τετάρτη 9 Ιανουαρίου Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ, Σόφη Θεοδωρίδου

6. Τετάρτη 30 Ιανουαρίου ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1 - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, Φιλομήλα Λαπατά

 

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα), στις παραπάνω ημερομηνίες και ώρα 18:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο e-mail: pr@psichogios.gr. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

 

 

Λέσχη Ανάγνωσης των Εκδόσεων Ψυχογιός - Θέμα: Ιστορικό Μυθιστόρημα - Διάρκεια: 17 Οκτωβρίου 2018 έως 30 Ιανουαρίου 2019

Τι είναι η λέσχη ανάγνωσης;

 

Μια Λέσχη Ανάγνωσης αποτελείται από σχετικά περιορισμένο αριθμό ατόμων, τα οποία συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό να συζητήσουν για διάφορα βιβλία που έχουν διαβάσει. 

Η ομάδα αυτών των ατόμων μπορεί να αποτελείται από μεμονωμένους αναγνώστες με κοινά αναγνωστικά ενδιαφέροντα, ή από μια παρέα φίλων, ή μπορεί να γίνει πιο επίσημη με τη συμμετοχή κάποιου βιβλιοθηκονόμου ή ακαδημαϊκού. 

Η συζήτηση σκόπιμο είναι να ακολουθεί μια προκαθορισμένη δομή (ποιος μιλάει πρώτος, ποιος δεύτερος, ποιος συντονίζει κ.ά.) ώστε να μη δημιουργούνται δυσαρέσκειες και να εξασφαλίζεται ευχάριστο κλίμα. 

Τα τελευταία χρόνια οι Λέσχες Ανάγνωσης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας, καθώς όλο και περισσότερα άτομα επιθυμούν να μοιράζονται τη χαρά της ανάγνωσης με άλλους αναγνώστες με κοινά ενδιαφέροντα. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπάρχουσες Λέσχες Ανάγνωσης στην Ελλάδα  που έχει καταγράψει  το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου ( ΕΚΕΒΙ ) κάντε κλικ εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή σε μια Λέσχη Ανάγνωσης

 

Αν ανήκετε και εσείς στους αναγνώστες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια Λέσχη Ανάγνωσης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για την ώρα είναι να μας δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Εμείς θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας μόλις βρεθούν και άλλοι αναγνώστες από την περιοχή σας με συναφή ενδιαφέροντα και θα σας στείλουμε όλο το απαραίτητο έντυπο υλικό.

Καταχωρείστε τη Λέσχη Ανάγνωσής σας

 

Εάν έχετε μια Λέσχη Ανάγνωσης, κοινοποιείστε μας τα στοιχεία σας. Με τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έρχονται σε επικοινωνία πολλοί αναγνώστες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μια Λέσχη Ανάγνωσης και μπορούμε να τους φέρουμε σε επαφή μαζί σας! Επίσης, θα λαμβάνετε ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητές μας που αφορούν τις Λέσχες Ανάγνωσης.

Βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ που έχουν παρουσιαστεί από τη δική σας Λέσχη Ανάγνωσης

 

Διαβάσατε κάποιο βιβλίο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ το οποίο παρουσιάστηκε στη Λέσχη σας; Πείτε μας ποιο αλλά και την άποψή σας, η οποία ενδεχομένως να δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του βιβλίου!

Προσκαλέστε έναν Έλληνα συγγραφέα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ σε Λέσχη Ανάγνωσης

 

Μήπως η Λέσχη σας έχει επιλέξει κάποιο βιβλίο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ γραμμένο από Έλληνα συγγραφέα; Μπορείτε να τον/την προσκαλέσετε να παρευρεθεί στη συνάντησή σας και να συζητήσει μαζί σας για το βιβλίο του. Εναλλακτικά, είναι δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία κάποιου συγγραφέα με τη Λέσχη σας, εφόσον υπάρχει μια συσκευή ανοιχτής ακρόασης! Δηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί και θα σας φέρουμε σε επαφή με τον/την συγγραφέα:

Εκπτώσεις και προσφορές από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ για τις Λέσχες Ανάγνωσης

 

Η πάγια πολιτική των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ προς τις Λέσχες Ανάγνωσης είναι η διάθεση των τίτλων των Εκδόσεών μας με έκπτωση 25% για οποιοδήποτε βιβλίο του γενικού καταλόγου μας, από το οποίο θα παραγγελθούν τουλάχιστον πέντε αντίτυπα από τη Λέσχη ή μέλη αυτής, μέσω βιβλιοπωλείου ή απευθείας από εμάς.

Υπάρχουσες Λέσχες Ανάγνωσης και ενημερωτικό υλικό

 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα marketing (markt1@psichogios.gr, Τηλ. 210 28 04 842).

Απαντήστε στο ερωτηματολόγιό μας και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Κατεβάστε το ερωτηματολόγιο μας πατώντας εδώ

Ενδιαφέρουσες ιδέες για τη Λέσχη σας!

Μπορείτε να βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για τη Λέσχη Ανάγνωσής σας εδώ.

Copyright © 2019 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps