Ενήλικες

Έφηβοι

Παιδιά


Συγγραφέας της εβδομάδας - ΕΪ ΤΖΕΪ ΦΙΝ

photo

Ο ΕΪ ΤΖΕΪ ΦΙΝ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη αλλά έζησε για δέκα χρόνια στην Αγγλία πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Έχει συνεργαστεί με τους Los Angeles Times, την Washington Post και το Times Literary Supplement. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, το πρώτο του μυθιστόρημα, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 38 χώρες, ενώ θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τη Fox.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι κριτικές σας

Afroditi Petrou

Eίπε για το βιβλίο
ΖΩΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Νομίζω ότι αυτό είναι από τα πιο δυνατά βιβλία της Λένας μαζί με τη Θεανώ που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου...Είναι τόσο αντιπροσωπευτικό της Λένας, ο τρόπος γραφής και έχοντας παρακολουθήσει τη συγγραφέα από την πρώτη της παρουσιάση, πιστεύω ότι όσα αναφέρει είναι αληθινά και όχι δημιούργημα της φαντασίας της προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον. Η θεατρική παρουσιάση ήταν τέλεια...Τόσο όσο χρειαζότανε και σε συνδυασμό με τη συνέντευξη είχε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ο τρόπος που έγραψε την παρουσίαση του βιβλίου ..Πολύ ξεχωριστό, πολύ αληθινό, σπουδαίο μάθημα, τροφή για σκέψη...Συγχαρητήρια!

διαβάστε περισσότερα

Βιβλία σε τιμές έκπληξη!

25,50 17,85 € Add to basket

5 ΥΛΙΚΑ - ΓΡΗΓΟΡΕΣ & ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

JAMIE OLIVER

Ο Jamie Oliver, ο πλέον ευπώλητος συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία, επιστρέφει και εντυπωσιάζει. Βασιζόμενος σε απίστευτους συνδυασμούς μόλις 5 υλικών, δημιουργεί 130 ολοκαίνουργιες συνταγές! Από σαλάτες και ζυμαρικά, μέχρι κοτόπουλο, κόκκινο κρέας, ψάρι αλλά και γλυκά, ο Jamie έχει καλύψει όλες τις ανάγκες....

Περισσότερες πληροφορίες
Δείτε το Blog >

Τα νέα από το Blog μας

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα