ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1968 στον Πειραιά. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Έχει εργαστεί σε διάφορες ιδιωτικες εταιρείες στo marketing και την επικοινωνία ενώ έχει ασχοληθεί και με την πολιτική επικοινωνία. Αυτή την περίοδο εργάζεται σε Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό ο οποιος ασχολειται με τα παιδιά. Το γράψιμο είναι μια απο τις μεγάλες του αγάπες, ανεξάντλητη πηγή ευτυχίας και τρόπος ζωής.
ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ είναι το δεύτερό του βιβλίο και είναι επηρεασμένο από τη φανταστική λογοτεχνία. Αν και απευθύνεται σε παιδιά από 12 ετών και άνω, αποτελεί μια συναρπαστική μαγική ιστορία που θα αγγίξει τις καρδιές και των μεγάλων.
Είναι ένα βιβλίο που μιλάει για τη φιλία, τον αγώνα για αυτογνωσία, την αγάπη, τη δίψα για ελευθερία, την αιώνια διαμάχη ανάμεσα στο Φως και στο Σκοτάδι, στο Καλό και στο Κακό, καθώς και για τις επιλογές που καλούμαστε να κάνουμε στη ζωή μας.
Μια συνέχεια που εκπληρώνει τις υποσχέσεις που άφησε το πρώτο του βιβλίο ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΔΟ, μια αλληγορία παντελώς νέα για τα ελληνικά δεδομένα, που επίσης κυκλοφορεί στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Ένα ακόμα βιβλίο για τα παιδιά όλου του κόσμου. Μια συναρπαστική περιπλάνηση σ' ένα κόσμο πέρα από χρόνο και χώρο.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα