ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ασχολήθηκε νωρίς με το μεγάλο του πάθος, τη μαγειρική. Δούλεψε ως βοηθός σεφ στο εστιατόριο Ballade για ένα χρόνο και κατόπιν σπούδασε στην Ecole Ferrandi στο Παρίσι. Η υποτροφία που του εξασφάλισε η διπλωματική του εργασία τον οδήγησε στο Πανεπιστήμιο Johnson & Wales στις ΗΠΑ, όπου δίδαξε γαλλική κουζίνα σε πρωτοετείς φοιτητές. Παράλληλα, παρακολούθησε και μαθήματα food styling. Σήμερα, έχοντας δουλέψει ως σεφ σε διάφορα εστιατόρια, στην τηλεόραση και στα έντυπα, έχει δημιουργήσει μια εταιρεία, τη Sidayes by Alexandros Papandreou, όπου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής.
Τύπος-Συνεντεύξεις interviews_image
  1. ΤΙΝΑ ΠΑΝΩΡΙΟΥ
Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps