Αρχική Σελίδα > Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΜΑΔΟΥ(45 γνώμες)

Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό,Περιπέτεια
Σειρά : Ελληνική λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 15/10/2010
Σελίδες : 448
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 16η
Ανατύπωση : 4η
ISBN:978-960-453-832-4
ISBN Ebook: 978-960-496-191-7
Σχήμα: 14 x 21 cm
Συσκευασία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μορφή ebook : ePUB

Προτείνετέ το σε ένα φίλο σας

Λίγα λόγια

Στην Πάτρα του μεσοπολέμου, σε μια κοινωνία περιχαρακωμένη στα μικρά προβλήματά της, η απρόσμενη άφιξη ενός νεαρού ξένου ταράζει τη ζωή τριών γυναικών: μιας Πατρινής αρχόντισσας, μιας καταπιεσμένης από την επαρχιώτικη νοοτροπία Ευρωπαίας που νοσταλγεί την πατρίδα της, την Τεργέστη, και μιας πληθωρικής Σμυρνιάς. Και οι τρεις έχουν κάτι να κρύψουν. Ο ξένος ενεργεί ως καταλύτης στη ζωή τους. Καθεμιά τους βλέπει στο πρόσωπό του να ζωντανεύει ένα ξεχασμένο όνειρο. Σε ποιο βαθμό θα επιτρέψουν στο απωθημένο παρελθόν να καθορίσει το μέλλον τους;
Σε μια περίοδο πολιτικοκοινωνικών ανατροπών και οικονομικής κρίσης, ένας φλογερός  έρωτας και μια περίεργη δολοφονία  ενός σημαντικού προσώπου  έρχονται να αναστατώσουν τη μικρή κοινωνία και να φέρουν στο φως την αλήθεια. Ποιος είναι ο ξένος; Είναι αυτός που λέει; Κρύβει σκοτεινά, αφανέρωτα μυστικά; Ποια είναι αυτά; Και η δολοφονία;     

περισσότερα

Δείτε επίσης!

45 γνώμες αναγνωστών και κριτικών

 • photo Litsaki Sa


                     

  Ένα ευχάριστο βιβλίο.... έχω διαβάσει πολύ καλύτερα της κυρίας Τσαμαδού.

 • photo ΖΕΦΗ


                     

  Ωραίο βιβλίο αλλά κάπου με κούρασε

 • photo ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΛΕΥΡΙΤΑΚΗ


                     

  Πάρα πολύ κουραστικό βιβλίο, με αμέτρητες επαναλήψεις και σε πολλά μέρη γραμμένο στη μικρασιατική διάλεκτο. Με κούρασε πραγματικά.

 • photo Λου


                     

  Αρκετά καλό, διαβάζετε ευχάριστα αλλά σίγουρα κατώτερο από τα υπόλοιπα της.

 • photo Μαργαρίτα


                     

  Ενδιαφέρον βιβλίο!

 • photo ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


                     

  Μόλις τελείωσα τον επισκέπτη του ονείρου και μου άρεσε πολύ. Με ταξίδεψε στην εποχή που διαδραματίζεται η ιστορία, το βρήκα πρωτότυπο και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Αξίζει να το διαβάσει κανείς!

 • photo ΒΑΣΩ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


                     

  Η κυρία Τσαμαδού με εξέπληξε ευχάριστα με αυτό της το βιβλίο!! Γραμμένο σε στιλ εντελώς διαφορετικό από ότι μας είχε συνηθίσει. Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές αφηγούνταν την ιστορία κομμάτι-κομμάτι με το δικό τους τρόπο!

 • photo Γεωργία Κωστοπούλου


                     

  "Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ" είναι ένα ακόμη πολύ ωραίο βιβλίο από την κυρία Τσαμαδού! Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι γραμμένο τόσο διαφορετικά από τα άλλα της βιβλία, σε πρώτο πρόσωπο και λέγοντας μυστικά και μύχιες σκέψεις, που δεν θα μαθαίναμε διαφορετικά. Ωραία ιστορία, μιας εποχής που δεν έχω ζήσει, αλλά που μου αρέσει να αναζητώ στα διαβάσματά μου. Η κυρία Τσαμαδού, μας δίνει λίγη από την ατμόσφαιρα της εποχής, χωρίς όμως να κουράζει με ιστορικά γεγονότα!

 • photo fafaliou vasiliki


                     

  Πολύ καλό!

 • photo ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΙΑΣ


                     

  Αρκετά καλό βιβλίο. Στα συν ότι η ιστορία ξετυλίγεται από τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών στον αστυνομικό. Με ταξίδεψε σε μια εποχή που δεν είχα ζήσει. Συγχαρητήρια κυρία Τσαμαδού.

 • photo ΗΡΩ


                     

  Ενδιαφέρουσα η εναλλαγή προσώπων και ύφους, καλή πλοκή μου έμεινε μια ωραία αίσθηση.

 • photo Χριστιάνα Μιχαηλίδου


                     

  Διάβασα όλα τα βιβλία της κυρίας Τσαμαδού και μου άρεσαν πραγματικά όλα. Αυτό που δεν μου άρεσε στον ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ήταν ότι μιλούσαν όλοι στον αστυνομικό και αποκάλυπταν λεπτομέρειες που δεν θα έλεγε κανείς σε άλλον, πόσο μάλλον σε ένα αστυνομικό! Παρόλα αυτά ανυπομονούσα να τελειώσω με τις καθημερινές μου ασχολίες για να διαβάσω παρακάτω. Συγχαρητήρια κυρία Τσαμαδού!

 • photo ralia


                     

  Ενθουσιάστηκα με το βιβλίο ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ αντίθετα με το τελευταίο βιβλίο της Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ που με απογοήτευσε.

 • photo Όλγα


                     

  Τι ωραίο βιβλίο!! Είναι συναρπαστικός ο τρόπος που παρουσιάζεται η εποχή του μεσοπολέμου στην Πάτρα, η γραφή της και η πλοκή του. Κυρία Τσαμαδού σας ευχαριστώ!!

 • photo maria


                     

  Όπως όλα τα βιβλία της κυρίας Τσαμαδού είναι και αυτό ένα αριστούργημα. Να συνεχίσει έτσι!

 • photo ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ


                     

  Μόλις τελείωσα τον ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ. Δεν με ενθουσίασε. Μετά από το βιβλίο ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ το βρήκα μέτριο. Ήταν σαν ημερολόγιο χωρίς πλοκή έντασή και αγωνία. Δεν με άγγιξε. Περιμένω το επόμενο!!!!!!

 • photo νασια


                     

  Μετά το «ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ» και το «ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», ήρθε το καινούργιο αυτό βιβλίο της κυρίας Τσαμάδου να με ενθουσιάσει . Μου άρεσε που ήταν γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο και σε κάθε κεφάλαιο που ήταν και κάποιος χαρακτήρας που μιλούσε ένιωθα ότι τους ήξερα έναν - έναν και περίμενα την εξέλιξή της ιστορίας με αγωνία. Συγχαρητήριά!!

 • photo Γιάννα Αναστασίου


                     

  Μόλις τέλειωσα τον ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ!!! Μου άρεσε η ιστορία σαν ιστορία, μου άρεσε που ήταν γραμμένη στο πρώτο πρόσωπο και μου άρεσε ο τρόπος που μιλούσε η Μαρίτσα. Εκείνο που δεν μου άρεσε ήταν… ο τρόπος που είναι γραμμένη η ιστορία… σαν σε αστυνομικό ημερολόγιο. Παρόλα αυτά το βιβλίο αξίζει να διαβαστεί, έχει πολλά να δώσει!!!

 • photo elena


                     

  Η κα Τσαμαδού έχει τον τρόπο της να σε κερδίζει με τη γραφή της. Το βιβλίο ήταν πολύ καλό και ενδιαφέρον. Το τελείωσα σε 2 μέρες!! Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου και η κα Τσαμαδού μία από τις αγαπημένες μου Ελληνίδες συγγραφείς!!!

 • photo mina


                     

  Μόλις τελείωσα τον ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ. Μου άρεσε, αλλά δε με ενθουσίασε όπως Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ. Περιμένω με αγωνία το επόμενο να ξεπεράσει όλα της τα προηγούμενα βιβλία!

Επόμενες γνώμες >>

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ευχαριστούμε για την κριτική σας! Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, τους συγγραφείς και τους αναγνώστες μας.
Όροι χρήσης

Βαθμολογήστε το

Ψευδώνυμο

 Αφήστε το κενό για να εμφανιστεί το αληθινό σας όνομα.

Γράψτε τη γνώμη σας

Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις προγραμματισμένες για το μέλλον.

Παλαιότερες εκδηλώσεις
ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα