Αρχική Σελίδα > Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ

ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΑΧΙΓΚ(4 γνώμες)

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικές επιστήμες,Ψυχολογία
Σειρά : Για να ζούμε καλύτερα
Ημ. Έκδοσης : 25/10/2012
Σελίδες : 448
Ηλικία : 18+
ISBN:978-960-496-020-0
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μεταφραστής : Γιώργος Μπαρουξής

Λίγα λόγια

Αυτό το βιβλίο δεν έγινε τυχαία παγκόσμιο μπεστ σέλερ. Αξιοποιώντας τις επιστήμες του ανθρώπου και κυρίως τη σύγχρονη νευροεπιστήμη, προσφέρει στον αναγνώστη με απλό, κατανοητό και ταυτόχρονα συναρπαστικό τρόπο παραδείγματα, πολύτιμες γνώσεις και μεθόδους για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του. Είναι αυτονόητο ότι η ζωή μας ως ανθρώπων, γονέων, εργαζομένων, στελεχών, δασκάλων, πολιτών, αλλά και η πορεία κάθε είδους επιχείρησης, οργανισμού και κοινωνίας καθορίζονται από θετικές και αρνητικές συνήθειες. Συνεπώς δεν μπορούμε να εξελισσόμαστε, να προοδεύουμε και να ζούμε όσο γίνεται καλύτερα αν δεν ξεφύγουμε από τις αρνητικές συνήθειες και δε δημιουργήσουμε εκείνες που εξασφαλίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. 


Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους επιθυμούν να προβούν σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να ζήσουν όσο γίνεται καλύτερα τη ζωή τους, καθώς κάθε ημέρα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη.

περισσότερα

Δείτε επίσης!

4 γνώμες αναγνωστών και κριτικών

 • photo Chronis Papachristou


                     

  Καταπληκτικό βιβλίο!

 • photo THE DAILY


                     

  Μια συναρπαστική εξερεύνηση της παθολογίας των κοινωνικών μας συνηθειών• καπνίζουμε, ελέγχουμε με εμμονή τα κινητά και τα BlackBerry μας, επιλέγουμε να κάνουμε κακές επιλογές συντρόφων, στρώνουμε πάντοτε (ή δε στρώνουμε ποτέ) το κρεβάτι μας. Ο Ντάχιγκ διερευνά αφενός τους λόγους για τους οποίους συμπεριφερόμαστε με αυτό τον τρόπο και αφετέρου πώς μπορούμε να αλλάξουμε, τόσο ως άτομα όσο και σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτισμικό.

 • photo NEWSWEEK DAILY BEAST


                     

  Ο Ντάχιγκ προσδίδει μια μοντέρνα και απαραίτητη ψυχολογική διάσταση στο ζήτημα, εξηγώντας τα κέρδη και τους κινδύνους που κρύβει η «συνήθεια», μέσα από μια εξαιρετικά ευχάριστη διερεύνηση που αγγίζει τα πάντα, από το μάρκετινγκ και τη διοίκηση επιχειρήσεων μέχρι το κίνημα υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ένα πραγματικά σπουδαίο βιβλίο.

 • photo NEW YORK TIMES BOOK REVIEW


                     

  Ένα διασκεδαστικό, απολαυστικό βιβλίο. Και μια σοβαρή, επιστημονική ματιά για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνονται και αλλάζουν οι συνήθειες των ανθρώπων.

Επόμενες γνώμες >>

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ευχαριστούμε για την κριτική σας! Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, τους συγγραφείς και τους αναγνώστες μας.
Όροι χρήσης

Βαθμολογήστε το

Ψευδώνυμο

 Αφήστε το κενό για να εμφανιστεί το αληθινό σας όνομα.

Γράψτε τη γνώμη σας

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα