ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

ΛΙΛ ΛΑΟΥΝΤΣΚατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Ανθρώπινες σχέσεις,Κοινωνικές επιστήμες,Ψυχολογία
Σειρά : Ψυχολογία-Αυτοβελτίωση-Ευ Ζην
Ημ. Έκδοσης : 07/11/2013
Σελίδες : 328
Ηλικία : 18+
ISBN:978-618-01-0342-7
ISBN Ebook: 978-618-01-0343-4
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μορφή ebook : ePUB
Μεταφραστής : Κάσσυ Μπουλούκου

Λίγα λόγια

Έρωτας. Η λέξη δεν αρκεί για να περιγράψει την έκσταση που μας πλημμυρίζει όταν ο έρωτας μάς χτυπάει την πόρτα. Ξοδεύουμε χρόνια, πολλές φορές μια ολόκληρη ζωή, ψάχνοντάς τον. Και αν είμαστε τυχεροί, τον βρίσκουμε και ευχόμαστε να κρατήσει για πάντα. Και αν δεν κρατήσει, τον αναζητούμε ξανά και ξανά. Ας το πάρουμε απόφαση: θέλουμε να ερωτευτούμε!
Το βιβλίο ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τον έρωτα. Θα σας μάθει πώς να προκαλείτε αυτή τη σπίθα για να ελκύσετε αυτόν ή αυτήν που θα επιλέξετε. Στη συνέχεια, πώς να τον/την κάνετε να σας ερωτευτεί. Θα δείτε, επίσης, πώς νευροανατομικά διαφέρουν σημαντικά οι άντρες από τις γυναίκες. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ο εγκέφαλος λειτουργεί διαφορετικά στα δύο φύλα, τότε θα δείτε τις σχέσεις με άλλο μάτι, με μεγαλύτερη υποχωρητικότητα και κατανόηση, και θα καταφέρετε να κρατήσετε για πάντα τον έρωτα στη ζωή σας.

περισσότερα


…και δυο λόγια από τον συγγραφέα

 

Όσοι έχουν μακροχρόνιες σχέσεις ξέρουν ότι το πάθος εξαφανίζεται – συνήθως μέσα σε 18 μήνες.

 

Διότι αφού κάναμε τα ίδια συναρπαστικά πράγματα με τον ίδιο άνθρωπο ξανά και ξανά, λογικό είναι να μην αντλούμε την ίδια απόλαυση. Όταν η ντοπαμίνη μειώνεται, πιστεύουμε ότι έχει φύγει ο έρωτας. Κι όμως, θα μπορούσε να είναι το αντίθετο. Όταν το πάθος μειώνεται, η οξυτοκίνη μπορεί να την αντικαταστήσει και να έχουμε ένα διαφορετικό είδος πιο ουσιαστικής αγάπης.

 

Πώς μπορούν να προκαλέσουν τα ζευγάρια αυτή την πιο ουσιαστική αγάπη;

 

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν είναι να αγγίζει ο ένας τον άλλον αλλά όχι σεξουαλικά. Το άγγιγμα, το χάδι είναι πρωταρχικής σημασίας από τη γέννησή μας ακόμη. Τα μωρά που έχουν λάβει απλόχερα αγκαλιές και χάδια έχουν μια πιο υγιή ψυχολογικά στάση απέναντι στη ζωή. Η δύναμη του ανθρώπινου αγγίγματος παίζει εξαιρετικό ρόλο στη δημιουργία οξυτοκίνης, της χημικής ουσίας που ευθύνεται για το δέσιμο δύο ανθρώπων.

 

(Απόσπασμα από συνέντευξη της Λιλ Λάουντς στο www.somethingyoushouldknow.net)

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ευχαριστούμε για την κριτική σας! Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, τους συγγραφείς και τους αναγνώστες μας.
Όροι χρήσης

Βαθμολογήστε το

Ψευδώνυμο

 Αφήστε το κενό για να εμφανιστεί το αληθινό σας όνομα.

Γράψτε τη γνώμη σας

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα