ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ

Το τετράδιο που κρατάτε στα χέρια σας, με πολύχρωμα σκίτσα και απλά, διασκεδαστικά ποιήματα, φέρνει τα μικρά παιδιά σε μια πρώτη επαφή με τα χρώματα και τα βασικά σχήματα.
Μέσα στις σελίδες του, το παιδί ανακαλύπτει τα βασικά σχήματα και πώς λέγεται το καθένα, ενώ κατανοεί τις ονομασίες των χρωμάτων, χρωματίζοντας τις εικόνες. Τέλος, μαθαίνει να συνδυάζει χρώματα και σχήματα.
Τα μικρά ποιήματα βοηθούν ώστε η διαδικασία της μάθησης να γίνει πιο εύκολη και πολύ πιο διασκεδαστική.
Το ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστεί το παιδί για το δημοτικό.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Περισσότερες Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης 25 Ιουλ 2013
Θεματική Κατηγορία Back to School
Σειρά Εκπαιδευτικά
Είδος Ποίηση
Ηλικία 5-6
Σελίδες 32
Αρ. Ανατύπωσης 1
Εικονογράφος WEINSTEIN MARK, Mark Weinstein
ISBN 978-618-01-0383-0
Κωδικός 13838
Σχήμα (πλάτος x ύψος) 21 x 28.5 cm
Βάρος 0.150 kgr
Βιβλιοδεσία ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • image_AGE
    ΗΛΙΚΙΑ
    5-6
printed_book_image Έντυπο Βιβλίο
Κανονική Τιμή 4,40 € Ειδική Τιμή 3,96 €
Κερδίζεις 3 πόντους
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση συνήθως σε 2-3 εργάσιμες. Δυνατότητα παραλαβής από BOX NOW locker.
Κριτικές (6)
γράψε την κριτική σου
Γράψτε τη Δική σου Αξιολόγηση

Κάθε κριτική σου μετράει!

Πες μας τη γνώμη σου για το προϊόν και κέρδισε 2 πόντους!

Κάνε σύνδεση ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να στείλεις την κριτική σου και να συλλέξεις τους πόντους σου.

Όροι χρήσης κριτικών
author_image
Συγγραφέας

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στην Αθήνα, που τη θυμάται μαυρόασπρη, από πατέρα σκηνοθέτη και μητέρα ηθοποιό. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια πότε πίσω από τους προβολείς και την κάμερα, χαζεύοντας τα γυρίσματα στα στούντιο της Φίνος Φιλμ, και πότε στα καμαρίνια ή στις κερκίδες του Θεάτρου της Επιδαύρου, παρακολουθώντας ατέλειωτες πρόβες και παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή, αλλά το επάγγελμα δεν το εξάσκησε ποτέ. Στη ζωή του, όμως, είχε την ευκαιρία και την τύχη να ερμηνεύσει πολλούς διαφορετικούς ρόλους: μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, επικοινωνιολόγος, διαφημιστής, συντάκτης, σεναριογράφος, εκφωνητής, παραγωγός, τηλεπαρουσιαστής, συγγραφέας… Από το 1986 ως το 1990 παρουσίαζε στην ΕΡΤ την εκπομπή Ουράνιο Τόξο. Η εκπομπή συνεχίστηκε από το 2001 ως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το 2013, και αγαπήθηκε όχι μόνο από μικρούς αλλά κι από μεγάλους. Από το 2019, η εκπομπή προβάλλεται ως σήμερα με τον νέο της τίτλο, 1.000 Χρώματα του Χρήστου, και είναι το μακροβιότερο πρόγραμμα για παιδιά στην ελληνική τηλεόραση. Για τη δουλειά του, ο Χρήστος Δημόπουλος τιμήθηκε δύο φορές (το 2005 και το 2008) με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής, στα τηλεοπτικά βραβεία «ΠΡΟΣΩΠΑ», που διοργάνωνε το περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ. Το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο και ακολούθησαν άλλα τέσσερα. Το 2013, άρχισε τη συστηματική του ενασχόληση με τη συγγραφή, σε μια γόνιμη συνεργασία με τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, από τις οποίες κυκλοφορούν είκοσι τίτλοι του. Για την προσφορά του στην παιδική λογοτεχνία τιμήθηκε το 2022 με το Βραβείο Πηνελόπη Δέλτα, από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ)

Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps