ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ - ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ: ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ;
Το να γυρίζεις μια ταινία μοιάζει πολύ με το να πηγαίνεις ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο. Συναντάς απρόοπτα και αλλαγές, και πολλές εκπλήξεις στη διαδρομή.
Ακολούθησε τον συγγραφέα και εικονογράφο Τζεφ Κίνι και μάθε όλα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά και πίσω από τις κάμερες όσο γυριζόταν η νέα ταινία της 20th Century Fox, Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα: Θα πάει μακριά η βαλίτσα;
Ανακάλυψε τι πρέπει να γίνει ώστε να κινηματογραφήσεις ένα σμήνος γλάρων που κάνουν επιδρομή σε ένα αυτοκίνητο. Μάθε για το γουρούνι-ρομπότ και τον ηλεκτρο-Μάνι. Και ενημερώσου για όλα όσα συμβαίνουν όταν ετοιμάζεται μια μεγάλου μήκους ταινία.
Με αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, με εικονογραφημένα σενάρια και με αυθεντικά σκίτσα από τον Τζεφ Κίνι, Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα: Το επόμενο κεφάλαιο είναι το τέλειο βιβλίο για όσους αναρωτήθηκαν ποτέ πώς γίνεται μια ταινία. Και μην ξεχάσεις να προσδεθείς: η διαδρομή έχει πολλά σκαμπανεβάσματα!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Περισσότερες Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης 6 Ιουλ 2017
Θεματική Κατηγορία Χιούμορ
Σειρά Graphic Novel - Κόμικς
Είδος Μυθιστόρημα
Ηλικία 12-13,7-8,9-11
Σελίδες 224
Μεταφραστής ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
ISBN 978-618-01-2144-5
Κωδικός 19867
Σχήμα (πλάτος x ύψος) 15 x 21 cm
Βάρος 0.545 kgr
Βιβλιοδεσία Σκληρό εξώφυλλο
ISBN e-book 978-618-01-2145-2
Κωδικός e-book 19868
E-book format fixed layout
  • image_AGE
    ΗΛΙΚΙΑ
    7-13
printed_book_image Έντυπο Βιβλίο
Κανονική Τιμή 11,10 € Ειδική Τιμή 9,99 €
Κερδίζεις 9 πόντους
Μη διαθέσιμο
Κριτικές (13)
γράψε την κριτική σου
Γράψτε τη Δική σου Αξιολόγηση

Κάθε κριτική σου μετράει!

Πες μας τη γνώμη σου για το προϊόν και κέρδισε 2 πόντους!

Κάνε σύνδεση ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να στείλεις την κριτική σου και να συλλέξεις τους πόντους σου.

Όροι χρήσης κριτικών
author_image
Συγγραφέας

Ο ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ είναι ο Νο 1 ευπώλητος συγγραφέας σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ενώ έχει αναδειχθεί έξι φορές νικητής στα Βραβεία Nickelodeon Kid’s Choice, στην κατηγορία Αγαπημένο Βιβλίο, για τη σειρά Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα. Επίσης έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό Time ένας από τους 100 Ανθρώπους στον Κόσμο με τη Μεγαλύτερη Επιρροή. Ο Τζεφ Κίνι έχει δημιουργήσει την εταιρεία Poptropica, έναν από τους 50 Καλύτερους Ιστοτόπους, σύμφωνα με το περιοδικό Time. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ουάσινγκτον και το 1995 μετακόμισε στη Νέα Αγγλία. Ζει με τη σύζυγό του και τους δυο γιους τους στη Μασαχουσέτη, όπου είναι ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Μια Απίθανη Ιστορία. Τα βιβλία ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΓΚ ΧΕΦΛΙ, Ο ΡΟΝΤΡΙΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!, ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΖΩΗ και ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΒΑΛΙΤΣΑ; έχουν γυριστεί κινηματογραφικές ταινίες από την Twentieth Century Fox.

Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps