ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ

ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΧΑΤΖΗΜΠΟΝΤΟΖΗΚατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Μπανάνα (2-4 ετών)
Ημ. Έκδοσης : 08/03/2018
Σελίδες : 48
Ηλικία : 0-3,3-4
ISBN:978-618-01-2283-1
ISBN Ebook: 978-618-01-2284-8
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Εικονογράφος : Σγουρός Γιώργος

Λίγα λόγια

Ο Φρέκο είναι ένα μικρό αρκουδάκι με μεγάλα μάτια και μεγάλες απορίες. Tου αρέσει να κάνει πολλά πράγματα. Μόνο ένα πράγμα δεν του αρέσει: ο εαυτός του… Πώς να πιστέψει στις ικανότητές του και στη μοναδικότητά του; Πώς να ξεπηδήσει από μέσα του η μαγική εκείνη φωνούλα που θα τον κάνει επιτέλους να πει: «ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ!»

περισσότερα

3 γνώμες αναγνωστών και κριτικών

 • photo Κώστας


                      29/09/2019

  Ευανάγνωστο με εξαιρετική γραφή , περνάει τα μηνύματα που χρειάζεται για τα παιδιά της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας ! Η αυτοπεποίθηση δεν είναι έμφυτη και η συγγραφέας με πολύ εύσχημο τρόπο δίνει το βαθύτερο νόημα .

  Μου αρέσει!  0 Likes

 • photo Ισμηνη Βερυκοκκου


                      27/09/2018

  Εξαιρετική δουλειά ιδιαίτερα βοηθητική για εμάς τους εκπαιδευτικούς.Το θέμα του ,ο τρόπος γραφής και η εξέλιξη της ιστορίας πραγματικά είναι εργαλείο για εμάς που δουλεύουμε στην προσχολική εκπαίδευση.Ειναι απολαυστικό και για τα παιδιά στον τομέα της γλώσσας και ιδιαίτερα στον τομέα της ανάγνωσης.Περιμενουμε και άλλες τέτοιες όμορφες συγγραφικές προτάσεις!!!!

  Μου αρέσει!  0 Likes

 • photo Διαμάντη Βασιλική


                      08/07/2018

  Η συγγραφέας καταφέρνει μέσα από αυτό το γλυκό της βιβλίο να μας δείξει ότι κανένας δεν είναι ανίκανος να πετύχει στη ζωή του αρκεί να θέτει στόχους και να πιστεύει στον ίδιο του τον εαυτό και ο λόγος της είναι απόλυτα κατανοητός για την ηλικιακή ομάδα που απευθύνεται. Κάθε γονιός οφείλει να το διαβάσει μαζί με το παιδί του. Τα μηνύματα είναι σημαντικά και δεν περιέχουν κάποιον διδακτισμό. Αντιθέτως, με όμορφο και κατανοητό τρόπο προσπαθεί η συγγραφέας να επιτύχει τον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης κάθε παιδιού. Αν δεν δοκιμάσουμε δεν γνωρίζουμε αν μπορούμε να επιτύχουμε σε κάθε δραστηριότητα, παιχνίδι και στόχο. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βάλουμε τα δυνατά μας και να πούμε στον εαυτό μας... ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ!!! Η τρυφερότητα, η εμπιστοσύνη, η πυγμή και η επιμονή αποτελούν τα εφόδια ενός παιδιού για να γίνει ευτυχισμένο, δυναμικό και δυνατό. Ενώ η υπομονή, η συζήτηση, η προσπάθεια, η αγάπη και η θέληση είναι τα κομμάτια που οφείλουμε να έχουμε εμείς οι μεγάλοι για να μεταδώσουμε στο παιδί μας ή στον μαθητή μας όσα χρειάζεται για να τα βρει με τον ίδιο του τον εαυτό και να θέσει στόχους. Αγαπημένο ανάγνωσμα που έχει πάρει ήδη τη θέση του στη βιβλιοθήκη μου και σίγουρα θα μπει στις επιλογές μου για το επόμενο δώρο σε κάποιο παιδικό πάρτι.

  Μου αρέσει!  0 Likes

Επόμενες γνώμες >>

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ευχαριστούμε για την κριτική σας! Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, τους συγγραφείς και τους αναγνώστες μας.
Όροι χρήσης

Βαθμολογήστε το

Ψευδώνυμο

 Αφήστε το κενό για να εμφανιστεί το αληθινό σας όνομα.

Γράψτε τη γνώμη σας

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα