Λίγα λόγια

Ο βετεράνος δημοσιογράφος σε επιστημονικά και τεχνολογικά θέματα Άσλι Βανς ξεδιπλώνει σε όλο το εύρος της τη ζωή και το έργο μιας ιδιοφυΐας, από τα ταραχώδη παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική και τη φυγή του στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τις τρομερές τεχνολογικές καινοτομίες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις. Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται το όραμα του Ίλον Μασκ, ενός ιδιαίτερου ανθρώπου ο οποίος έχει επαναπροσδιορίσει την παγκόσμια βιομηχανία και έχει προκαλέσει νέα επίπεδα εφευρέσεων –από τη SpaceX και την Tesla μέχρι τη SolarCity– ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και δημιουργώντας πολλούς εχθρούς στην πορεία του. Μια βιογραφία που προκαλεί στον αναγνώστη έμπνευση και ενθουσιασμό για το μέλλον που έρχεται.

περισσότερα

6 γνώμες αναγνωστών και κριτικών

 • photo WALL STREET JOURNAL


                      07/11/2018

  Μια ενθουσιώδης και ολοκληρωμένη βιογραφία.

  Μου αρέσει!  0 Likes

 • photo THE GUARDIAN


                      07/11/2018

  Συναρπαστικό κείμενο, βασισμένο σε μια απίστευτα διεισδυτική έρευνα.

  Μου αρέσει!  0 Likes

 • photo FINANCIAL TIMES


                      07/11/2018

  Ο ιδρυτής της SpaceX και της Tesla αντιμετωπίζει τις αποτυχίες ως αναπόφευκτο κομμάτι της καινοτομίας. Ωστόσο, η καταπληκτική αυτή βιογραφία τον παρουσιάζει ως έναν παθιασμένο τελειομανή, που απεχθάνεται το λάθος.

  Μου αρέσει!  0 Likes

 • photo FORBES


                      07/11/2018

  Ο Άσλι Βανς παρουσιάζει πλήθος παρατηρήσεων για τον τρόπο που λειτουργεί αυτός ο τιτάνας της τεχνολογίας. Οι πραγματικές καλές βιογραφίες ξεχωρίζουν σε δύο επίπεδα. Πρώτον, περιέχουν πολλές ζουμερές ιστορίες που δεν έχουν κυκλοφορήσει ξανά. Δεύτερον, εξηγούν όλα τα σκαμπανεβάσματα και τις λοξοδρομήσεις στη ζωή ενός διακεκριμένου ατόμου, κατά τρόπο που αποκαλύπτει τη συνολική εικόνα… Είναι σαφές πως αυτή η νέα βιογραφία του Μασκ επιτυγχάνει και στα δύο αυτά μέτωπα.

  Μου αρέσει!  0 Likes

 • photo WASHINGTON POST


                      07/11/2018

  Μια εκπληκτική σκιαγράφηση της πορείας τού –αναμφισβήτητα– σημαντικότερου επιχειρηματία παγκοσμίως. Ο Βανς παρουσιάζει με τρόπο αξεπέραστο τη μοναδική προσωπικότητα, την άσβεστη αποφασιστικότητα και την ικανότητα του Μασκ να μεγαλουργεί μέσα από τις δυσκολίες.

  Μου αρέσει!  0 Likes

 • photo NEW YORK TIMES


                      07/11/2018

  Ο Μασκ είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλος σαν κι αυτόν. Αφού κάποιος διαβάσει και τις τελευταίες σελίδες, θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης με τον Στιβ Τζομπς. […] Αυτή η βιογραφία θα μείνει στην Ιστορία ως μια ξεκάθαρη ερμηνεία ενός ανθρώπου για τον οποίο μέχρι στιγμής έχουμε πληροφορίες κυρίως από το Ίντερνετ.

  Μου αρέσει!  0 Likes

Επόμενες γνώμες >>

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ευχαριστούμε για την κριτική σας! Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, τους συγγραφείς και τους αναγνώστες μας.
Όροι χρήσης

Βαθμολογήστε το

Ψευδώνυμο

 Αφήστε το κενό για να εμφανιστεί το αληθινό σας όνομα.

Γράψτε τη γνώμη σας

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα