ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ

Η Λουίζα Κλαρκ φτάνει στη Νέα Υόρκη έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα ζωή, βέβαιη ότι μπορεί να φέρει σε πέρας αυτή τη νέα περιπέτεια και παράλληλα να κρατήσει ζωντανή τη σχέση της, παρά την απόσταση, με τον Σαμ. Μπαίνει, λοιπόν, στον κόσμο των εκατομμυριούχων πιάνοντας δουλειά στο σπίτι του Λέοναρντ Γκόπνικ και της πολύ νεότερης δεύτερης συζύγου του, Άγκνες. Η Λου είναι αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο κάθε εμπειρία που θα της προσφέρει η Νέα Υόρκη.
Όταν συναντήσει τον Τζόσουα Ράιαν, έναν άντρα που θα της ξυπνήσει θύμησες, η Λου θα βρεθεί διχασμένη ανάμεσα στη δουλειά της στην Πέμπτη Λεωφόρο και στο κατάστημα με ρούχα βίντατζ, όπου νιώθει σαν στο σπίτι της. Τα ερωτήματα τίθενται αμείλικτα μπροστά της: Ποια είναι η Λουίζα Κλαρκ; Και πώς βρίσκει κανείς το κουράγιο να ακολουθήσει την καρδιά του, όπου κι αν αυτή τον οδηγήσει;
Μετά το ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ και το ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, το τρίτο βιβλίο, τρυφερό, αστείο και ρομαντικό, ακολουθεί τη Λου, καθώς εκείνη ανακαλύπτει ποια είναι –και ποια προοριζόταν να γίνει– και μαθαίνει να ζει με τόλμη στον νέο κόσμο της.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Περισσότερες Πληροφορίες
Ημ/νία έκδοσης 4 Απρ 2019
Θεματική Κατηγορία Κοινωνικό, Αισθηματικό
Σειρά Ξένη λογοτεχνία
Είδος Μυθιστόρημα
Ηλικία 18+
Σελίδες 496
Μεταφραστής Χρύσα Μπανιά
ISBN 978-618-01-3028-7
Κωδικός 21705
Σχήμα (πλάτος x ύψος) 14 x 21 cm
Βάρος 0.612 kgr
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
printed_book_image Έντυπο Βιβλίο
Κανονική Τιμή 16,60 € Ειδική Τιμή 14,94 €
Κερδίζεις 14 πόντους
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση συνήθως σε 2-3 εργάσιμες. Δυνατότητα παραλαβής από BOX NOW locker.
Κριτικές αναγνωστών (29)
γράψε την κριτική σου
Γράψτε τη Δική σου Αξιολόγηση

Κάθε κριτική σου μετράει!

Πες μας τη γνώμη σου για το προϊόν και κέρδισε 2 πόντους!

Κάνε σύνδεση ή δημιούργησε ένα λογαριασμό για να στείλεις την κριτική σου και να συλλέξεις τους πόντους σου.

Όροι χρήσης κριτικών
Τύπος-Συνεντεύξεις interviews_image
  1. Μαριλλέλα Αντωνοπούλου
    ladylike.gr
    02/04/2019
author_image
Συγγραφέας

Η ΤΖΟΤΖΟ ΜΟΪΣ γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Αφού έκανε διάφορες δουλειές, όπως δακτυλογράφος του συστήματος Μπράιγ, σπούδασε στο Royal Holloway and Bedford New College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 1992 παρακολούθησε σεμινάριο δημοσιογραφίας στο City University με υποτροφία της εφημερίδας The Independent, για την οποία εργάστηκε δέκα χρόνια ως βοηθός συντάκτη και ως ανταποκρίτρια σε θέματα πολιτισμού. Από το 2002, όταν εκδόθηκε το πρώτο μυθιστόρημά της, ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ, ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ και ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ. Το παγκόσμιο μπεστ σέλερ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ έχει πουλήσει περισσότερα από 14 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο.

Δες το video interviews_image
Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps