Αρχική Σελίδα > Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

ΤΖΟΡΤΖ ΜΟΝΜΠΙΟΤ(6 γνώμες)

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Σειρά : Γενικών γνώσεων
Ημ. Έκδοσης : 18/03/2005
Σελίδες : 288
Ηλικία : 18+
ISBN:978-960-274-825-1
Σχήμα: 14 x 21 cm
Συσκευασία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μεταφραστής : ΓΙΩΡΓΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

Προτείνετέ το σε ένα φίλο σας

Αγοράστε το e-book   ?


Το e-book δεν είναι διαθέσιμο

Προσθήκη στη βιβλιοθήκη μου

Λίγα λόγια

Η αποστολή μας δεν είναι να ανατρέψουμε την παγκοσμιοποίηση, αλλά να κατανοήσουμε την ουσία της, και να τη χρησιμοποιήσουμε σαν όχημα για την πρώτη παγκόσμια δημοκρατική επανάσταση της ανθρωπότητας. Ο Μόνμπιοτ, στο βιβλίο αυτό, καταθέτει τις εναλλακτικές προτάσεις του για ορισμένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της εποχής μας. Βασισμένος σε συλλογισμούς δεκαετιών, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο διοικείται πολιτικά, οικονομικά και εμπορικά ο κόσμος, και θέτει ερωτήματα όπως: Εμείς, οι απλοί άνθρωποι, δεν έχουμε άλλο τρόπο να επηρεάζουμε τους κατέχοντες την εξουσία παρά μόνο φωνάζοντας συνθήματα περί κατάχρησης μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις που τους υπερασπίζονται; Ένα βιβλίο ριζοσπαστικό, που αποπνέει ιδεαλισμό και θετική ενέργεια, ικανό να δραστηριοποιήσει όσους ενδιαφέρονται για την παγκόσμια δικαιοσύνη και τα συμφέροντα των φτωχών.

περισσότερα

6 γνώμες αναγνωστών και κριτικών

 • photo U MAGAZINE


                     

  Η γραφή του Μόνμπιοτ αποπνέει θετική ενέργεια. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την παγκόσμια δικαιοσύνη και τα συμφέροντα των φτωχών θα απολαύσει αυτό το βιβλίο.

 • photo SUNDAY TIMES


                     

  Οι προτάσεις του είναι ελκυστικές, ρεαλιστικές και συνάμα ξεχειλίζουν από ιδεαλισμό. Η ελπίδα του να πραγματωθεί το, για πολλούς, ακατόρθωτο τον αναδεικνύει σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, που μας παρακινεί να δούμε πως, τελικά, όλες οι εναλλακτικές είναι πιθανές.

 • photo THE SCOTSMAN


                     

  Είναι ένα βιβλίο ριζοσπαστικό, που όχι μόνο μας προκαλεί να αμφισβητήσουμε το status quo, αλλά και μας εμπνέει να το αλλάξουμε.

 • photo DAILY TELEGRAPH


                     

  Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ είναι ένα δυναμικό βιβλίο. Ο Μόνμπιοτ αξίζει θερμά συγχαρητήρια για την αξιοθαύμαστη προσπάθειά του να ανοίξει νέους ορίζοντες στη σφαίρα του διαλόγου.

 • photo THE TIMES


                     

  Αυτό που εντυπωσιάζει στην οξυδερκή, συγκροτημένη γραφή του Μόνμπιοτ είναι ο τρόπος με τον οποίο ο συλλογισμός του ξεπερνά την απλή διαμαρτυρία και στρέφεται προς ρεαλιστικές, αντιπροσωπευτικές λύσεις στα προβλήματα της παγκόσμιας πολιτικής και του εμπορίου.

 • photo ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΧΑΛΑΖΙΑΣ - ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ 17/04/2005


                     

  Ένα δοκίμιο που θέτει τα σημερινά κοινωνικά προβλήματα, όχι μόνο στη σωστή θέση τους, αλλά, το σημαντικότερο, δίνει και τη λύση για το πώς θα βγούμε από την καταναλωτική ομηρία και κακομοιριά μας, για το πώς θα αντισταθούμε στους καταπιεστές μας. Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από κάθε Έλληνα που θέλει να λέει ότι είναι ενεργός πολίτης αυτής της κοινωνίας.

Επόμενες γνώμες >>

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ευχαριστούμε για την κριτική σας! Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, τους συγγραφείς και τους αναγνώστες μας.
Όροι χρήσης

Βαθμολογήστε το

Ψευδώνυμο

 Αφήστε το κενό για να εμφανιστεί το αληθινό σας όνομα.

Γράψτε τη γνώμη σας

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα