Αρχική Σελίδα > Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ

Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ

ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ(74 γνώμες)

Κατηγορία : Γενικών γνώσεων
Θεματική κατηγορία : Υγεία,Ψυχολογία
Σειρά : Γενικών γνώσεων
Ημ. Έκδοσης : 06/10/2006
Σελίδες : 304
Ηλικία : 18+
Χιλιάδα Κυκλ.: 72η
Ανατύπωση : 30η
ISBN:978-960-453-129-5
ISBN Ebook: 978-960-453-922-2
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μορφή ebook : ePUB
Εικονογράφος : ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Λίγα λόγια

Ο άνθρωπος που κάνει ψυχοθεραπεία μπορεί να νικάει παλιούς τρόμους και να κερδίζει αυτοπεποίθηση και ωριμότητα, όμως δεν μεταμορφώνεται απαραίτητα σε έναν ωραίο, αγνό, θετικό άνθρωπο. Ο θεραπευτής του μπορεί να τον γιατρέψει από τραύματά του, δεν μπορεί όμως να τον γιατρέψει απ’ τα ελαττώματα του. Άλλο η ψυχολογική ασθένεια, κι άλλο η ηθική, η πνευματική ασθένεια. Διότι το φοβερό δώρο της ελευθερίας του ανθρώπου αφήνει στο άτομο το περιθώριο να μπορεί να επιλέξει και το κακό... Βασιζόμενη στην επιστήμη της ψυχολογίας, η πασίγνωστη συγγραφέας μας εισάγει στον κόσμο της ανθρώπινης ψυχολογίας και συμπεριφοράς, αναλύοντας θέματα όπως η ελευθερία του ατόμου να κάνει τις επιλογές του, το καλό και το κακό, σε ένα βιβλίο που θα διευρύνει την οπτική σας!

περισσότερα

Δείτε επίσης!

74 γνώμες αναγνωστών και κριτικών

 • photo Flor


                     

  Υπέροχο βιβλίο! Πραγματικά δεν έχω λόγια! Είδα τον εαυτό μου σε κάθε γραμμή του!

 • photo markella


                     

  Καταπληκτικό βιβλίο!!! Μου άρεσε πάρα πολύ!!

 • photo Πόπη


                     

  Ένα βιβλίο που ο καθένας/ καθεμιά μας πρέπει να το έχει στη βιβλιοθήκη! Πάντα θα επιστρέφει σε αυτό και πάντα θα διδάσκεται!

 • photo Αναστάσιος Μπογιάρης


                     

  Καταπληκτικό το βιβλίο! Προσεγγίζει τα θέματα με έναν ιδιαίτερα απλό και κατανοητό τρόπο που σου μένει στο μυαλό. Ένα χρήσιμο βιβλίο για όλους για θέματα που μας αφορούν ή που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον.

 • photo Δημητρης


                     

  Ήταν ένα μαγευτικό βιβλίο και θα ήθελα να το ξαναδιαβάσω πάλι και πάλι! Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο βιβλίο σας!

 • photo Vicky


                     

  Πολύ βαθιές έννοιες μέσα σε αυτό το βιβλίο. Πάντα έψαχνα ένα βιβλίο που να αγγίζει πτυχές της ψυχολογίας και της Ορθοδοξίας. Τόσο πλούσιο σε λεξιλόγιο και ομορφιές. Ευχαριστώ!

 • photo Ιωάννα


                     

  Ένα εξαιρετικό βιβλίο για όλους όσους θέλουν πρώτα να αγαπήσουν και μετά να αγαπηθούν..."Σ' αγαπώ σημαίνει να αναζητώ να γεμίσω τις δικές σου ανάγκες και όχι να θέλω, χρησιμοποιώντας σε, να καλύπτω τις δικές μου ανάγκες." (απόσπασμα από το βιβλίο)

 • photo Κατερίνα Μαράτου


                     

  Το βιβλίο αυτό είναι ένα λουτρό της ψυχής. Επαναπροσδιορίζει με απλό, κατανοητό, εξαιρετικά προσιτό τρόπο αμέτρητα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν και ενοχοποιούν. Το διάβασα απνευστί. Άλλωστε, κάθε κείμενο της κυρίας Βαμβουνάκη διαπνέεται από την ίδια βαθειά ηθική και πίστη στον Άνθρωπο. Με απόλυτη φιλευσπλαχνία. Ευχαριστώ.

 • photo ροζα blue


                     

  Απλά ευχαριστώ. Το καλύτερο βιβλίο της κυρίας ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ.

 • photo Αθηνά Μήτση


                     

  Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου διαβάζω ψυχολογία και όταν μου πρότειναν να διαβάσω το βιβλίο Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ δεν έδωσα σημασία. Δεν με έπειθε ο τίτλος. Μάλλον πρόκειται για μυθιστόρημα, είπα. Επέμεναν ότι έπρεπε να το διαβάσω. Αυτό το βιβλίο έπρεπε να γραφτεί και είμαι πολύ περήφανη που η συγγραφέας τυχαίνει να είναι ελληνίδα! Αυτό το βιβλίο για να το γράψει κανείς χρειάζεται ειλικρινή ματιά και ψυχή βαθιά. Είναι ένα ψυχογράφημα τούτο το βιβλίο, κυριολεκτικά απόσταγμα της ζωής της συγγραφέως, γραμμένο με σεβασμό στην ελληνική γλώσσα και με τρόπο που μιλάει απευθείας στην καρδιά. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά την κ. ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ για όλα εκείνα που μου έδωσε ερήμην της και να της πω πως πολλοί έχουμε ανάγκη από τέτοια βιβλία.

 • photo ΕΥΗ ΒΟΛΑΚΑΚΗ


                     

  Δίνεις στα φτερά του μυαλού και της ψυχής τη δυνατότητα να πετάξουν σ’ άλλους ουρανούς, πιο καθαρούς! Ευχαριστώ!

 • photo ΧΡΥΣΑ


                     

  Καταπληκτικό!!!

 • photo Μπάμπης


                     

  Καταπληκτικό! Ανοίγει πόρτες που φαινόταν κλειστές για χρόνια! Ευχαριστούμε!

 • photo Ε.Π


                     

  Ένα βιβλίο ανάλυσης ψυχής όπου βρίσκεις τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου! Δεν διαβάζεται μόνο μία φορά και δεν διαβάζεται φυσικά χωρίς μολύβι για τα κυριότερα! Σας ευχαριστούμε Κ. Βαμβουνάκη!

 • photo Μαυρολέοντος Ειρήνη


                     

  Το έχω διαβάσει σε διάστημα 2 χρόνων ,τρεις φορές. Κάθε φορά υπογραμμίζω τα σημεία που μ' εντυπωσιάζουν. Το βιβλίο είναι πια όλο υπογραμμισμένο!

 • photo ΛΕΝΑ


                     

  Δεν έχω τελειώσει ακόμα το βιβλίο.. Είμαι στο τελευταίο κεφάλαιο.. Το καθυστερώ.. Δεν ξέρω γιατί.. Αν και μπορεί να ξέρω.. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία της Κυρίας Βαμβουνάκη.. Μετά το βιβλίο ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , το οποίο με σημάδεψε στην εφηβεία μου, δεν πίστευα ότι θα υπήρχε ακόμα ένα βιβλίο σταθμός στα 35 μου. Νιώθω υπέροχο και νιώθω την ανάγκη να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην συγγραφέα. Σ΄ ευχαριστώ που μ΄έκανες να συγκινηθώ, που μου έμαθες ν΄ αγαπάω τον εαυτό μου και τόσα άλλα.. Απλά και ταπεινά σ΄ ευχαριστώ "ΜΑΡΩ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ".

 • photo Σοφία Τάκη


                     

  Ευχαριστώ την κυρία Ντάνη Ανδρικάκη, δασκάλα του γιού μου, που μας το σύστησε. Και φυσικά την κυρία Βαμβουνάκη που ακόμη μία φορά με κέρδισε ολοκληρωτικά και με προβλημάτισε δημιουργικά. Απλά εξαιρετικό!!!

 • photo Δημήτρης


                     

  Μου άρεσε περισσότερο από τα τρία τελευταία βιβλία σας. Ανυπομονώ να πιάσω και να διαβάσω τα δύο τωρινά.

 • photo Ευθυμία


                     

  Βιβλίο που το διαβάζεις σιγά σιγά, αποκομίζοντας το νόημά του. Ανακαλύπτεις την αληθινή ζωή, την αυθεντική ψυχική ζωή. Πλούσιο σε γνώση της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης και φιλοσοφίας. Λίγο πολύ αγγίζει όλους τους ανθρώπους διαβάζοντάς το. Χρήσιμο για την βιβλιοθήκη της ψυχής.

 • photo ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ


                     

  Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο με άγγιξε το βιβλίο αυτό με απλά κατανοητά λόγια και περιγραφές! Είδα τον εαυτό μου μέσα σε αυτό και αρκετούς από τους δικούς μου ανθρώπους!!! Ένα μεγάλο μπράβο στην συγγραφέα! Σε ευχαριστούμε Μάρω!!!!

Επόμενες γνώμες >>

Πείτε μας τη γνώμη σας

Ευχαριστούμε για την κριτική σας! Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, τους συγγραφείς και τους αναγνώστες μας.
Όροι χρήσης

Βαθμολογήστε το

Ψευδώνυμο

 Αφήστε το κενό για να εμφανιστεί το αληθινό σας όνομα.

Γράψτε τη γνώμη σας

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα