Αρχική Σελίδα > Ελληνικά βιβλία σε άλλες γλώσσες (πνευματικά δικαιώματα)

Ελληνικά βιβλία σε άλλες γλώσσες (πνευματικά δικαιώματα)

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ στοχεύουν να προσφέρουν βιβλία για ένα απαιτητικό αναγνωστικό κοινό, εκδίδοντας σύγχρονα έργα που έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κλασικά.

 

Η σειρά Ελληνική Λογοτεχνία έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις, τόσο σε πωλήσεις όσο και σε βραβεύσεις βιβλίων και συγγραφέων, και οι τίτλοι της προτείνονται ανεπιφύλακτα προς αξιολόγηση για έκδοση στο εξωτερικό. Όλοι οι τίτλοι έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και πολλοί έχουν γίνει μεγάλες εκδοτικές επιτυχίες στην Ελλάδα, φθάνοντας στις υψηλότερες θέσεις των λιστών best sellerΠαρόλο που σε πολλά από τα βιβλία το κεντρικό θέμα εξελίσσεται στον Ελλαδικό χώρο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη μετάφραση. Οι ήρωες των βιβλίων μας είναι «πολίτες του κόσμου» που ζουν και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία, την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Περσία, τη Ρωσία, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Κύπρο, την Ινδία, ακόμα και το Αφγανιστάν! Επιπλέον, τα θέματα που αναπτύσσονται παρουσιάζουν οικουμενικό ενδιαφέρον, ενώ οι ιστορίες εκπλήσσουν με την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητά τους. 

 

Οι τίτλοι Ελληνικής Παιδικής Λογοτεχνίας που εκδίδουμε, διακρίνονται για την φρέσκια και συναρπαστική αφήγηση, αλλά και την πρωτότυπη και σύγχρονη εικονογράφηση.

 

Όντας ένας από τους πιο σημαντικούς εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, έχουμε κερδίσει την εκτίμηση καταξιωμένων εκδοτικών οίκων του εξωτερικού, και τα πνευματικά δικαιώματα βιβλίων μας έχουν πουληθεί στην Αίγυπτο, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Ισπανία, την Κίνα, την Κροατία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σερβία, τη Σλοβενία, την Τουρκία, κ.α.

 

Ανακαλύψτε εδώ κάποια από τα αγαπημένα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ που ταξιδεύουν εκτός συνόρων και κατακτούν συνεχώς νέους αναγνώστες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δομινίκη Σάνδη στο e-mail d.sandis@psichogios.gr.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα