Αρχική Σελίδα > Αποτελέσματα κλήρωσης: Κερδίστε ένα υπέροχο τριήμερο ταξίδι εκεί όπου γεννήθηκε ένας ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ!

Αποτελέσματα κλήρωσης: Κερδίστε ένα υπέροχο τριήμερο ταξίδι εκεί όπου γεννήθηκε ένας ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ!

Αγαπητοί μας φίλοι,

 

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 15/02/2012 και ώρα 15:00, στα γραφεία μας, η ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ»: Κερδίστε ένα υπέροχο τριήμερο ταξίδι εκεί όπου γεννήθηκε ένας ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ!

 

Τα αποτελέσματα όπως προέκυψαν από την κλήρωση:

 

Νικήτρια: Αργυρώ Ζάκκα (ΣΠΑΤΑ)

 

Επιλαχών Νο1: Αγγελική Γαλάνη (ΠΑΤΡΑ)

Επιλαχών Νο2: Νάντια Τζανέτογλου (ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ)

Επιλαχών Νο3: Αφροδίτη Πέππε (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

 

Το έπαθλο περιλαμβάνει:

§  διαμονή στο Παραδοσιακό Αρχοντικό Αγκωνάρι στη Νάουσα (2 διανυκτερεύσεις),  σε σουίτα με τζάκι και πρωινό,

§  τα έξοδα κίνησης (μετ’ επιστροφής, οδικώς) από την πόλη διαμονής του νικητή στη Νάουσα,

§  προαιρετική εκδρομή στα Λουτρά Αριδαίας.

 

Χορηγός του επάθλου είναι οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

 

Η νικήτρια έχει ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και γραπτώς. Σε περίπτωση που η νικήτρια δεν αποδεχθεί το έπαθλό της, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθ’ εξής.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μεγάλη σας συμμετοχή στην κλήρωσή μας και μείνετε σε επαφή με τις Εκδόσεις μας, γιατί περισσότερα βιβλία και κληρώσεις έρχονται προσεχώς!

 

 

Με εκτίμηση,

 

Η ομάδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 


Ανακοίνωση διαγωνισμού

Η διαδικασία συμμετοχής έληξε στις 31/01/2012

 

 

 

  Άνδρας Γυναίκα


 

 

 

 

 Πληροφορίες συμμετοχής

1. Το έπαθλο περιλαμβάνει διαμονή στο Παραδοσιακό Αρχοντικό Αγκωνάρι στη Νάουσα,  σε σουίτα με τζάκι (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό και τα έξοδα κίνησης (μετ’ επιστροφής, οδικώς) από την πόλη διαμονής του νικητή στη Νάουσα, και από εκεί στα Λουτρά Αριδαίας. Το έπαθλο δε μεταβάλλεται και δεν ανταλλάσσεται, ενώ θα πρέπει να εξαργυρωθεί μέχρι 31/03/2012. Εάν ο νικητής δεν αποδεχθεί το έπαθλό του μέχρι 20/02/2012, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής.

2. Η αγορά βιβλίου δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή.

3. Έγκυρη θεωρείται μόνο μία συμμετοχή ανά αναγνώστη, εφόσον έχουν περιληφθεί τα πλήρη στοιχεία του και εφόσον έχει υποβληθεί μέχρι 31/01/2012.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15/02/2012 και ώρα 14:00 στα γραφεία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Τατοΐου 121 & Σπύρου Μερκούρη 1, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής), παρουσία συμβολαιογράφου, ενώ ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και γραπτώς. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης ύστερα από ανάρτηση ανακοίνωσης στο www.psichogios.gr, ενότητα Κληρώσεις – Διαγωνισμοί.

5. Ο νικητής συμφωνεί να αναρτηθούν τα στοιχεία του και φωτογραφία του στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων, www.psichogios.gr, και στα κοινωνικά δίκτυα, και να δημοσιοποιηθούν σε καταχωρίσεις των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

6. Από την κλήρωση αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, οι σύζυγοι και οι συγγενείς έως και β΄ βαθμού αυτών, καθώς και των συγγραφέων των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

7. Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν κατά τη διακριτική τους ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού με ανακοίνωση στoν διαδικτυακό τόπο www.psichogios.gr ή/και στον Τύπο.

8. Με τη συμπλήρωση και αποστολή του παρόντος δελτίου αποδέχεστε να λαμβάνετε ενημέρωση για εκδόσεις και εκδηλώσεις από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

9. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τις πληροφορίες συμμετοχής, τις γνωρίζει και τις αποδέχεται πλήρως.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα