Αρχική Σελίδα > Αποτελέσματα κλήρωσης: οινοΠΝΕΥΜΑΤΑ - Ζήστε απολαυστικές αναγνωστικές στιγμές κερδίζοντας 1 μυθιστόρημα της επιλογής σας κι 1 μπουκάλι κρασί ΝΕΜΕΑ Βασιλείου!

Αποτελέσματα κλήρωσης: οινοΠΝΕΥΜΑΤΑ - Ζήστε απολαυστικές αναγνωστικές στιγμές κερδίζοντας 1 μυθιστόρημα της επιλογής σας κι 1 μπουκάλι κρασί ΝΕΜΕΑ Βασιλείου!

 

 

Αγαπητή μας φίλοι,

 

Η κλήρωσή μας ολοκληρώθηκε και οι τυχεροί νικητές που κερδίζουν από ένα μυθιστόρημα της επιλογής τους κι ένα μπουκάλι κρασί ΝΕΜΕΑ Βασιλείου είναι οι:

 

§  Καραδήμας Κώστας (Αθήνα)

§  Κολοκυθά Μαρία (Αθήνα)

§  Μιχαλαριά Γεωργία (Νέα Σμύρνη)

§  Παπαδημητρίου Ιωάννης (Χολαργός)

§  Σαπουρίδης Δημήτρης (Καλαμαριά)

§  Τσιλιγιάννη Σπυριδούλα (Χανιά)

 

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

 

Η ομάδα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 

 


Ανακοίνωση διαγωνισμού - Η διαδικασία συμμετοχής έληξε στις 29/02/2012

  

Συμμετοχή: Λάβετε μέρος συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας έως τις 29/2/2012.

 

Νικητές: Οι 6 νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail/τηλεφωνικά. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο www.psichogios.gr. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει κατόπιν συννενόησης με τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

 

Έπαθλα: Κάθε νικητής κερδίζει από 1 μυθιστόρημα της επιλογής του των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και 1 μπουκάλι κρασί ΝΕΜΕΑ Βασιλείου. Τα έπαθλα είναι προφορά των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ με την ευγενική χορηγία του Κτήματος Βασιλείου.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

* Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν ΑΥΣΤΗΡΑ άτομα άνω των 18 ετών.

** Η ως άνω περιγραφόμενη δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτεινόμενη αναγνωστική συνήθεια. Η άποψή μας σχετικά με το θέμα περιγράφεται με την αρχαιοελληνική, λακωνική και περιεκτική ρήση «Παν μέτρον άριστον».

 

 

 

  Άνδρας Γυναίκα


 

 

 

 

 


 

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα