Αρχική Σελίδα > Προσφορά 20% έκπτωση για τον Θίασο Κανιγκούντα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Προσφορά 20% έκπτωση για τον Θίασο Κανιγκούντα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

 

Ανακοίνωση : Η προσφορά έληξε στις 15/04/2013


Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και η ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παράσταση του θίασου Κανιγκούντα με έκπτωση 20% στην τιμή των εισιτηρίων.

Ένα κείμενο για το εξημερωμένο θηρίο που λέγεται «Ευρωπαίος», τιμημένο με το κορυφαίο βραβείο Μολιέρου το 2010. Η ομάδα Κανιγκούντα ανεβάζει το έργο σαν ένα παράδοξο τσίρκο δωματίου και αναρωτιέται: Τι απέμεινε στην αμοραλιστική Ευρώπη των κεφαλαιαγορών από τον ανθρωπισμό; Η κατανάλωση; Το Άουσβιτς; Η φτώχεια και η εξαθλίωση στις μητροπόλεις; Η αρχή και το τέλος του ευρώ;

Οχτώ ηθοποιοί ερμηνεύουν περισσότερους από σαράντα ρόλους, με τη μουσική του Ligeti συνοδοιπόρο στη σκηνική αυτή ονειροφαντασία.

Θίασος Κανιγκούντα
«Κύκλοι/Ιστορίες» του Joël Pommerat
3-21 Απριλίου 2013, 9μμ, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης
 

Αν θέλετε να επωφεληθείτε της προσφοράς δεν έχετε παρά να στείλετε e-mail στο marketing4@sgt.gr συμπεριλαμβάνοντας τα εξής στοιχεία:

*ονοματεπώνυμο
*τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό)
*την ημερομηνία που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση (Διάρκεια 3-21 Απριλίου, παραστάσεις καθημερινά εκτός Δευτέρας & Τρίτης)
*αναφέρετε υποχρεωτικά ότι ενημερωθήκατε για την προσφορά από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ μεχρι τις 15/04/2013. Θα λάβετε απαντητικό e-mail από την 1/4/2013 με επιβεβαίωση της κράτησής σας, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Παράλληλα, με την έκδοση των εισιτηρίων σας και την επίδειξή τους, μπορείτε να παρακολουθήσετε την έκθεση Video Portraits του Robert Wilson  με έκπτωση 50%. Δύο προτάσεις για ένα όμορφο απόγευμα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών!

Φωτό ROBERT WILSON Ευγενική παραχώρηση: RW Work Ltd. και Dissident Industries Inc.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα