Αρχική Σελίδα > Προσφορά 33,3% έκπτωση για την έκθεση του Robert Wilson, Video Portraits, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Προσφορά 33,3% έκπτωση για την έκθεση του Robert Wilson, Video Portraits, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

 

 

Φωτό ROBERT WILSON Ευγενική παραχώρηση: RW Work Ltd. και Dissident Industries Inc.

Η προσφορά ολοκληρώθηκε 

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και η ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην έκθεση Video Portraits του Robert Wilson με προνομιακή τιμή εισιτηρίου! Αποκτήστε το εισιτήριό σας με 4€ αντί για 6€, δηλαδή με έκπτωση 33,3%. (Η προσφορά δεν ισχύει για το μειωμένο εισιτήριο.) Η έκθεση λειτουργεί από τις 5 Απριλίου έως τις 7 Ιουλίου 2013.

 Ο Robert Wilson συνέλαβε και σκηνοθέτησε, στο διάστημα 2004-2009, 56 video-portraits, τα οποία αποτελούν ένα σχόλιο στην ιστορία της προσωπογραφίας ως εικαστικού είδους. Διαπλέκουν τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία και τον ήχο. Παρά τη φαινομενική στασιμότητα των ηρώων, διακρίνεται μια αργή, σχεδόν ανεπαίσθητη εξελικτική διαδικασία, που προκαλεί το ενδιαφέρον του θεατή.

Πρωταγωνιστές των βίντεο είναι διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές, συγγραφείς – ανάμεσά τους οι Mikhail Baryshnikov, Juliette Binoche, Willem Dafoe, Johnny Depp, Marianne Faithfull, Salma Hayek, Isabelle Huppert, Jeanne Moreau, Sean Penn, Brad Pitt, Isabella Rossellini…

 Αν θέλετε να επωφεληθείτε της προσφοράς δεν έχετε παρά να στείλετε e-mail στο marketing4@sgt.gr συμπεριλαμβάνοντας τα εξής στοιχεία:

*ονοματεπώνυμο
*θέμα επικοινωνίας: Έκθεση Video Portraits του Robert Wilson
*αναφέρετε υποχρεωτικά ότι ενημερωθήκατε για την προσφορά από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 Θα λάβετε απαντητικό e-mail με επιβεβαίωση της κράτησής σας και τον κωδικό που θα προσκομίσετε στο ταμείο για να επωφεληθείτε της έκπτωσης.

Kool (Snowy Owl) 2006
Courtesy of RW Work Ltd.
Produced by Dissident Industries Inc.

 

Horned Frog 2006
Courtesy of RW Work Ltd.
Produced by Dissident Industries Inc.
Editing commissioned by Onassis Foundation

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα