Αρχική Σελίδα > Προσφορά 20% έκπτωση για συναυλία του Στέφανου Νάσου & Απόστολου Παληού «Απόηχοι και ρυθμοί: Δύο πιάνα» στις 20 Μαΐου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Προσφορά 20% έκπτωση για συναυλία του Στέφανου Νάσου & Απόστολου Παληού «Απόηχοι και ρυθμοί: Δύο πιάνα» στις 20 Μαΐου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

 

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και η ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στη συναυλία του Στέφανου Νάσου & Απόστολου Παληού «Απόηχοι και ρυθμοί: Δύο πιάνα» τη Δευτέρα, 20 Μαΐου και ώρα 20:30 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, με προνομιακή τιμή εισιτηρίου! Αποκτήστε το εισιτήριό σας με 20% έκπτωση! (Η προσφορά δεν ισχύει για το μειωμένο εισιτήριο.)

Σαράντα χρόνια σύνθεσης στις ΗΠΑ αντιπροσωπεύονται στο πρόγραμμα της συναυλίας μέσα από τους συνθέτες Στηβ Ράιχ, Τζων Άνταμς, Τζωρτζ Κραμπ και Τζων Λούθερ Άνταμς. Όσο για τους δύο ερμηνευτές, είναι από τους πιο καταξιωμένους πιανίστες της νέας γενιάς της χώρας μας. Με αξιόλογες σπουδές αμφότεροι, τιμημένοι με πολλές διακρίσεις και με αρκετές συναυλίες και δισκογραφικές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό με τη συνεργασία τους.

Αν θέλετε να επωφεληθείτε της προσφοράς δεν έχετε παρά να στείλετε e-mail στο marketing4@sgt.gr συμπεριλαμβάνοντας τα εξής στοιχεία:

*ονοματεπώνυμο
*θέμα επικοινωνίας: «Απόηχοι και ρυθμοί: Δύο πιάνα»
*αναφέρετε υποχρεωτικά ότι ενημερωθήκατε για την προσφορά από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ
*αριθμό εισιτηρίων
*ζώνη εισιτηρίων (28€, 18€, 15€)

Θα λάβετε απαντητικό e-mail με επιβεβαίωση της κράτησής σας και τον κωδικό που θα προσκομίσετε στο ταμείο για να επωφεληθείτε της έκπτωσης.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα