THE SOUL SEEKERS 2: ECHO

ALYSON NOELCategory : LITERATURE
Thematic category : Ανθρώπινες σχέσεις,Μεταφυσικό,Περιπέτεια,Αισθηματικό
Series : COMPASS for young adults and adults
Issue Date : 07/10/2014
Pages : 368
Age : 12-13,14+
ISBN:978-618-01-0715-9
ISBN Ebook: 978-618-01-0716-6
Dimensions: 14 x 21 cm
Ebook format : ePUB

A few words

Now that she's gained mastery over her powers as a Soul Seeker, Daire Santos faces her ultimate enemy, the Richter family. But on the horizon is a new and even deadlier foe, a powerful prophet determined to help the Richters bring about the end of the world. And even worse, the prophet's daughter is someone painfully close to Daire . . . Dace's ex-girlfriend Phyre. With the odds stacked against her and foes at every turn, will Daire survive long enough to create the future she desires with Dace, and will love truly be enough to conquer all? Find out in this stunning conclusion to New York Times bestselling author Alyson Noël’s The Soul Seekers series.

περισσότερα

Related

9 opinions and readers reviews (in Greek)

 • photo Ιφιγένεια


                     

  Αν και το είχα νιώσει από το δεύτερο-τρίτο βιβλίο της σειράς, τώρα που τελείωσα και το τελευταίο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η σειρά "Οι κυνηγοί των ψυχών" μου άρεσε περισσότερο από τη σειρά "Οι αθάνατοι". Το τελευταίο βιβλίο "Ορίζοντας" έκλεισε την ιστορία με πάρα πολύ ωραίο τρόπο και ήταν γεμάτο δράση κρατώντας την προσοχή του αναγνώστη όλη την ώρα, θέλοντας να φτάσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο τέλος για να δει τι πρόκειται να συμβεί. Εκπληκτική και η μικρή έκπληξη στις τελευταίες 2 σελίδες... Ελπίζω να έχουμε σύντομα καινούρια βιβλία από τη συγγραφέα...

  I like this!  1 Likes

 • photo ΕΛΈΝΗ ΑΡΓΥΡΩΣ


                      06/06/2018

  Ωραίο βιβλίο λίγο κοινότυπο Αν λάβουμε υπόψιν μας την προηγούμενη σειρά της συγγραφέως αυτό που μου άφησε μία πικρή γεύση ήταν ο θάνατος του Kent

  I like this!  0 Likes

 • photo ΒΗΘΛΕΕΜ ΔΑΛΑΚΗ


                     

  Αυτό δεν μου άρεσε ιδιαίτερα μετά το ανέβασμα από το δεύτερο και τρίτο βιβλίο. Αυτό ήταν μάλλον λίγο...

  I like this!  0 Likes

 • photo Αθηνά


                     

  Αρκετά κάλο βιβλίο. Η ιστορία του με κράτησε μέχρι το τέλος.

  I like this!  0 Likes

 • photo Anneta Lazaraki


                     

  Καλούτσικο, με δράση και αγωνία. Συναρπαστικό αλλά παρόμοια πλοκή με τα υπόλοιπα της σειράς. Οι χαρακτήρες ήταν γενικώς συμπαθητικοί. Αν και δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα συνθήματα και χαρακτηριστικά των υπολοίπων προσώπων και όχι της πρωταγωνίστριας. Συμπερασματικά, το βιβλίο με συνάρπασε και μου ράγισε την καρδιά... Αλλά anyway ήταν καλό, αυτό έχει σημασία.

  I like this!  0 Likes

 • photo Δανάη Κ.


                     

  Μπορώ να πω με σιγουριά ότι μετά την τελευταία μάχη το θέμα ξέφτισε! Με είχε για τριάντα σελίδες να περιμένω κάτι που δεν υπάρχει... Αλλά τέλος πάντων. Μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα αρκετά με τον Θάνατο του Κέιντ! Δεν του άξιζε. Εγώ προσωπικά περίμενα από το δεύτερο βιβλίο κιόλας να πάει με τους καλούς, και με το που το όνειρο πραγματοποιείτε, η συγγραφέας τον σκοτώνει στην στιγμή! Αυτό ήταν το μοναδικό μου παράπονο! Δεν το περίμενα να συμβεί έτσι... Κατά τα άλλα το βιβλίο ήταν συναρπαστικό!

  I like this!  0 Likes

 • photo Jasmine CR


                     

  Η πλοκή πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν πολύ καλή, αλλά θα προτιμούσα ένα καλύτερο και πιο αναπάντεχο τέλος. Γενικά το βιβλίο με ενθουσίασε, όμως η κατάληξη με άφησε ενοχλημένη και ελαφρός αδιάφορη. Κατά τα άλλα η περιγραφές ήταν αποδεκτές… Τώρα, το σχόλιο άφορα την κατάσταση μετά το βιβλίο. Μπορώ να πω ότι αντιπαθώ την πρωταγωνίστρια, δεν την πάω και ιδιαίτερα. Αν και σέβομαι τη συγγραφέα πολύ!

  I like this!  0 Likes

 • photo Geo


                     

  Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την συγγραφέα! Έχει γράψει υπέροχα, φανταστικά βιβλία, γεμάτα περιπέτεια! Μέσα από λεπτομερέστατες και ζωντανές περιγραφές σε κάνει να εμβαθύνεις σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που έχει φτιάξει και να ταυτίζεσαι με τους ήρωες!!!

  I like this!  0 Likes

 • photo ειρηνη τσοτακου


                     

  Λατρεύουμε την Άλισον Νόελ! Τα βιβλία της σε κρατούν ξάγρυπνο για να μάθεις την συνέχεια! Το συγκεκριμένο ήταν καταπληκτικό όπως και όλα της σειράς και το τέλος απρόσμενο και φανταστικό!

  I like this!  0 Likes

More opinions >>

Tell us your opinion

All our readers' critics are forwarded - along with their e-mails - to our Greek authors and are published in our web pages, unless they are offending or insulting.

Rate it

Nickname

 Leave blank to allow your real name to appear on the comment.

Write your opinion

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα