MUMMY. DADDY. I NEED YOU!

GIOULI MIGGEIROUCategory : GENERAL KNOWLEDGE
Thematic category : Γονείς και παιδιά
Series : PARENTING-FAMILY
Issue Date : 23/10/2014
Pages : 392
Age : 18+
ISBN:978-618-01-0741-8
ISBN Ebook: 978-618-01-0742-5
Dimensions: 14 x 21 cm
Ebook format : ePUB

Related

12 opinions and readers reviews (in Greek)

 • photo ΕΛΣΑ ΜΕΝΤΕΚΙΔΟΥ


                      08/12/2017

  ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΟΥ(35 ΕΤΩΝ),ΚΑΛΕΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΝΑ ΦΑΝΩ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ,ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟ ,ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ Η ΘΕΚΛΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ

  I like this!  0 Likes

 • photo ΕΛΣΑ ΜΕΝΤΕΚΙΔΟΥ


                     

  Υπάρχει άραγε κάποιος που δε δυσκολεύεται στο μεγάλωμα και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών του. Κάθε μέρα μάχες ομηρικές, επώδυνες. Θέλω να το διαβάσω, μας αφορά όλους...

  I like this!  0 Likes

 • photo ΕΛΣΑ ΜΕΝΤΕΚΙΔΟΥ


                     

  Μας αφορά όλους ή να βοηθήσουμε τον εαυτό μας ή τους γύρω μας, όταν κάτι επώδυνο(χωρισμός) τους χτυπά την πόρτα.

  I like this!  0 Likes

 • photo ΣΟΦΙΑ ΡΕΡΑ


                     

  Ο πρώτος καλός οδηγός συμπεριφοράς προς τα παιδιά είναι η καρδιά μας. Ο δεύτερος καλός οδηγός συμπεριφοράς είναι αυτό το βιβλίο. Γιατί καλό είναι να ξέρουμε κάτι παραπάνω.

  I like this!  0 Likes

 • photo Άρτεμις


                     

  Είναι πραγματικά ένα θαυμάσιο βιβλίο, καλογραμμένο και πολύ απλά γραμμένο. Σε βοηθάει να καταλάβεις συμπεριφορές και να διαχειριστείς διάφορες καταστάσεις ψύχραιμα και ανώδυνα. Εγώ προσωπικά διάβασα πράγματα που δεν μου είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό για κάποιους φόβους των παιδιών και πως μπορούν να εξελιχθούν. Θεωρώ ότι όλοι οι γονείς πρέπει να το διαβάσουμε αυτό το βιβλίο και να το έχουμε στην βιβλιοθήκη μας έτσι ώστε να ανατρέχουμε σε αυτό όποτε υπάρχει ανάγκη. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι η ελπίδα μας πάντα για ένα καλύτερο αύριο!

  I like this!  0 Likes

 • photo Μιχάλης Τουρίδης


                     

  Είμαι δάσκαλος και γονιός. Κι έχω διαβάσει πολλά παρόμοια βιβλία που αφορούν τις σχέσεις γονιών και παιδιών. Το ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ είναι καλογραμμένο, διαβάζεται εύκολα και, το σημαντικότερο, δίνει απαντήσεις, μέσω παραδειγμάτων, για όλα τα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει ένας γονιός (αλλά και δάσκαλος) στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

  I like this!  0 Likes

 • photo Χριστίνα Καραγώγου


                     

  Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών σε εφηβεία και με απασχολεί πολύ το θέμα του σεξ. Πώς να το συζητήσω, τι να τους πω, πώς να το πω… Η Γιούλη Μιγγείρου μου έδειξε, με το βιβλίο της, τον τρόπο να απαντήσω στα ερωτήματά τους, χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να μασάω τα λόγια μου. Σας ευχαριστώ πολύ!

  I like this!  0 Likes

 • photo Πάνος Κυριακίδης


                     

  Όπως οι περισσότεροι γονείς, έτσι κι εμείς προσπαθούμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στον ρόλο μας ως γονέων και ως συντρόφων που δρουν από κοινού και σε αρμονία για το καλό των παιδιών τους. Το βιβλίο της κυρίας Μιγγείρου αποτελεί ένα εξαιρετικό βοήθημα σ’ αυτή την κατεύθυνση.

  I like this!  0 Likes

 • photo Κλειώ Ζαχαριάδη


                     

  Έχοντας περάσει ένα επώδυνο διαζύγιο, το βιβλίο της κυρίας Μιγγείρου με βοήθησε να βάλω σε μια τάξη τα συναισθήματά μου και, πρωτίστως, να βοηθήσω τα παιδιά μου να ενταχθούν στη νέα τους πραγματικότητα.

  I like this!  0 Likes

 • photo Γιώτα Πατίκου


                     

  Ένα βιβλίο που αφορά την ελληνική οικογένεια και αντιμετωπίζει τις σχέσεις γονιών-παιδιών μέσα στο πλαίσιο της ελληνικής πραγματικότητας. Κι αυτή είναι και η επιτυχία του. Μιλάει για την οικονομική κρίση και τον τρόπο διαχείρισής της, μιλάει για τον ρόλο και την παρεμβατικότητα των γιαγιάδων-παππούδων, αναφέρεται στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, στη βία εντός οικογένειας και σχολείου, για την ενσυναίσθηση, για τον θάνατο και γενικώς για τα ουσιαστικά θέματα που απασχολούν έναν γονιό. Συγχαρητήρια, κυρία Μιγγείρου!

  I like this!  0 Likes

 • photo Γεωργία Μαυρίδου


                     

  Ένα εξαιρετικό κείμενο, που μιλάει απευθείας στον αναγνώστη και τον κάνει να αισθάνεται ότι έχει απέναντί του ένα φιλικό πρόσωπο, έτοιμο και ικανό να τον καθοδηγήσει και να του προτείνει λύσεις. Διότι το μεγάλωμα των παιδιών, τη σημερινή εποχή, δεν είναι εύκολη υπόθεση!

  I like this!  0 Likes

 • photo Μαρία Φατζοπούλου


                     

  Ως εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών, 12 και 8 ετών, αντιμετωπίζω διάφορα θέματα στις σχέσεις μου μαζί τους και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ όπως θα έπρεπε. Το βιβλίο της κυρίας Μιγγείρου, από τις πρώτες κιόλας σελίδες, με έκανε να νιώσω ασφάλεια, ότι θα έχω επιτέλους κάποιον «δικό» μου άνθρωπο, επαγγελματία, να με βοηθήσει με τις συμβουλές του στην καθημερινότητά μου.

  I like this!  0 Likes

More opinions >>

Tell us your opinion

All our readers' critics are forwarded - along with their e-mails - to our Greek authors and are published in our web pages, unless they are offending or insulting.

Rate it

Nickname

 Leave blank to allow your real name to appear on the comment.

Write your opinion

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο psichogios.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα