Αρχική Σελίδα > Συγγραφείς από Α > ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ

Η ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο Μαυρονέρι του νομού Κιλκίς και αργότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου το 1981 τελείωσε το Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Καρδίτσας καθώς και του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Α.Π.Θ. Σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία δυο έτη είναι υπεύθυνη του προγράμματος Φιλαναγνωσίας στη Δ/νση Π.Ε.Αν.Θεσσαλονίκης. Είναι, επίσης, ιδρύτρια και υπεύθυνη της Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών, μαθητών και φοιτητών «Αχιλλέας Καψάλης» που λειτουργεί στη Δ/νση και δημιουργός του ιστολόγιου (blog) filanagnosiaprogram.blogspot.com που είναι αναρτημένος στο φορέα της Δ/νσης Π.Ε.Αν.Θεσσαλονίκης. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή χρονογραφημάτων αλλά και άρθρων που αφορούν τον πολιτισμό για την εφημερίδα Θεσσαλονίκη-Μακεδονία. Από το 1996 ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Αναλυτική εργογραφία της μπορείτε να βρείτε στο προσωπικό ιστολόγιό της (blog): ardjanidou.psichogios.gr.

Τα βιβλία του/της συγγραφέως

Εκδηλώσεις

 • photo

  Τίτλος: Η Έλενα Αρτζανίδου στη Νέα Ραιδεστό
  Τόπος: café Ανέμι ( Πάρκο Νέας Ραιδεστού, δρόμος Πολυγύρου, τηλ.: 2310 463293 )
  Ημερομηνία: Πέμπτη 04/09/2014 18:30 μμ

  Tο Βιβλιοπωλείο ΠΑΠΥΡΟΣ (Θεμιστοκλέους 3, Νέα Ραιδεστός, τηλ.: 2310 365985), το café Ανέμι (Πάρκο Νέας Ραιδεστού, δρόμος Πολυγύρου, τηλ.: 2310 463293) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ
  προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έλενας Αρτζανίδου την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στον χώρο του café Ανέμι.
  Η συγγραφέας θα απασχολήσει τα παιδιά με δημιουργικά και διαδραστικά παιχνίδια!

Παλαιότερες εκδηλώσεις