9 5 1 1 9
Κριτικές αναγνωστών
για
4 2 9 9
Βιβλία
Κάθε κριτική σου μετράει!

Κριτικές αναγνωστών

  1. Αντωνια
    01.04.2024
    20%
    τα λατρευω τα βιβλια! ειλικρινα τα λατρευω! αυτο που επαθα με το συγκεκριμενο δεν μου εχει ξανασυμβει.. στις πρωτες 150 σελιδες κυριολεκτικα δεν γινοταν τιποτα, μονο ενα μπρος πισω στο παρον και στο παρελθον αλλα και παλι χωρις κανενα ενδιαφερον. Μετα ξεκινησε να υπαρχει μια στοιχειωδης πλοκη αλλα τιποτα φοβερο. Δεν ειχε καμια κορυφωση, καμια αγωνια, κανενα φοβερο μυστικο που να εξηγει τα κενα στο παρελθον... το διαβασα με τα χιλια ζορια γιατι δεν εχω αφησει ποτε βιβλιο στην μεση (δικο μου κολλημα αυτο) αλλα αν δεν το ειχα διαβασει ειλικρινα δεν θα εχανα τιποτα...
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ
  2. Νατάσα
    01.04.2024
    100%
    Το είχα μεγάλη αγωνία για αυτό το ζευγάρι μετά τα δύο πρώτα! Ήθελα να δω το μυστικό τους! Δεν με απογοήτευσαν αλλά και πάλι το αγαπημένο μου ζευγάρι είναι ο Νοξ και η Ναόμι!
    ΟΣΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΟΣΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ
  3. Bookaholic!!
    01.04.2024
    100%
    Ξαναδιάβασα όλη τη σειρά τον τελευταίο μήνα μετά από 20 και χρόνια που είχα ξεκινήσει να την διαβάζω την πρώτη φορά. Δεν σταμάτησα ποτέ να αγαπώ Χάρυ Πότερ εννοείται και ξαναδιαβαζοντας τα έγινα ακόμα πιο μανιακή, αν αυτό είναι εφικτό.. θα ξαναπώ ότι όποιος έχει δει μόνο τις ταινίες χωρίς να έχει διαβάσει τα βιβλία, δεν έχει δει τιποτα πραγματικά!! Διαβάστε τα!!
    Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
  4. Bookaholic!!
    01.04.2024
    60%
    Υπέροχη σειρά με πολύ δυνατούς χαρακτήρες!! Μου άρεσε πολύ.. πιο πολύ το 1ο της σειράς με κέρδισε λίγο περισσότερο!! Και τα άλλα δύο όμως πολύ ευκολοδιαβαστα και ευχάριστα και με μικρά κεφάλαια που για μένα είναι μεγάλο συν!
    DREAMLAND BILLIONAIRES 3 - ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ DREAMLAND BILLIONAIRES 3 - ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
  5. ΔΗΜΗΤΡΑ
    01.04.2024
    100%
    Καταπληκτικό θρίλερ! Ένιωσα σαν να ήμουν και εγώ εκεί. Το προτείνω!!
    Η ΕΚΔΡΟΜΗ Η ΕΚΔΡΟΜΗ
  6. Λ.Α.
    31.03.2024
    100%
    Νομίζω πως δε θα με απογοητεύσει ποτέ η συγγραφέας με τα βιβλία της για την Ελλάδα. Υπέροχο το βιβλίο και εντυπωσιακή η έρευνα που κάνει κάθε φορά και που χάρη στα βιβλία της μαθαίνουμε τόσα για την Ελλάδα. Και πάντα τόσο ωραία και προσεγμένη η γραφή της. Χαίρομαι που μια τέτοια συγγραφέας τιμά τόσο πολυ τη χώρα μας με τη συγγραφή της.
    ΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ ΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ
  7. WISDOM
    31.03.2024
    100%
    Αρκετά ωραίο βιβλίο, με ενδιαφέρον στόρυ και χαρακτήρες. Διαφορετικό από το ΑCOTAR αλλά εξίσου καλογραμμένο και ενθουσιώδης. Σίγουρα για πρώτο βίβλιο σειράς αφήνει κάποια κενά και για αυτό ανυπομονούμε για το επόμενο! Μια παρατήρηση που έχω μόνο είναι για ένα όνομα, είναι Σαμ Κόρτλαντ όχι Σεμ Κόρτλαντ.
    ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΡΟΝΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΡΟΝΟΣ
  8. Μαρία
    31.03.2024
    80%
    Πολύ όμορφο βιβλίο, αγάπησα και πόνεσα μαζί με τους πρωταγωνιστές. είχε πολύ ωραία ιστορία και με βαθιά συναισθήματα αλλά σίγουρα θα προτιμούσα αν ήταν μικρότερο. η αρχή ήταν κάπως αργή αλλά σε δικαιώνει όσο προχωράει
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΑΚΡΥΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΑΚΡΥΩΝ
  9. Μαρία
    31.03.2024
    100%
    ο Ντιν!! αχ ο Ντιν! σκέτη φωτιά αυτό το αγόρι. απίστευτο βιβλίο ξανά από την Elle Kennedy, η σειρά off campus είναι υπέροχη! η χημεία μεταξύ του Ντιν και της Άλι ήταν μοναδική, δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου
    OFF-CAMPUS 3 - ΤΟ ΣΚΟΡ OFF-CAMPUS 3 - ΤΟ ΣΚΟΡ

82 στοιχεία για την 90 των 95119 συνολικό

Εμφάνιση ανά σελίδα
Copyright © 2024 Psichogios Publications. Designed & developed by Netsteps